Foto: Oogappels-actrice Susan Radder neemt enorm risico met open jasje zonder onderkleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Susan Radder steelt duidelijk de show met een kleding keuze tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala. De brunette heeft haar jasje wel érg ver open..

De uitreiking van het Gouden Televizier-Ring Gala bracht weer een spectaculaire avond voor alle genomineerde, genodigden en natuurlijk alle kijkers van het tv-programma. De avond begon met een lange rode lopersessie waar veel Bekende Nederlanders hun outfits showde aan de camera’s en pers. Vervolgens begint de awardshow die een behoorlijk strak schema bevat. Aan de gezichten van alle genomineerden te zien is het altijd erg spannend in de tijd die ze moeten afwachten of ze de winnaar van hun categorie zullen zijn.

Oogappels-actrice Susan Radder steelt de show tijdens uitreiking

Voor de hele cast van Oogappels was het dit jaar extra spannend, want ze waren eindelijk genomineerd voor de Televizier-Ring. Nu waren er van te voren veel verschillende geruchten en voorspellingen over wie de prijs mee naar huis zou nemen. Zo dachten veel mensen dat het waarschijnlijk B&B vol liefde zou zijn, vanwege de torenhoge populariteit van dit seizoen. Toch was niks minder waar toen atlete Femke Bol aankondigde dat tv-serie Oogappels de winnaar is van de Televizier-Ring. Het hele team van de serie stormde het podium op en allen lieten ze goed merken hoe blij ze wel niet waren. Aan één van de sterren van de serie Susan Radder was goed te zien dat ze dolblij is met de prijs. De brunette ziet er geweldig uit op het podium met de andere acteurs en de crew.

Susan Radder laat zichzelf vanuit hele hoek zien

Natuurlijk was het ook voor Oogappels-actrice even zoeken wat ze aan zou gaan trekken naar het Gouden Televizier-Ring Gala. Sommige vrouwen dragen de strakste jurk ooit, terwijl andere gaan voor een meer bescheiden pak of jurk. Nu wist Susan Radder natuurlijk nog niet dat Oogappels de Ring zou winnen, maar ze heeft zich wel op de overwinning gekleed. Zo ging de brunette voor een hele stijlvolle look bestaande uit een tweedelig pak. Het pak bevat een pantalon broek en een bijzonder jasje. Het jasje zit geknoopt bij Susan haar middel en heeft een hele diepe hals. Susan maakt het erg spannend door hier verder niks onder te dragen. Daardoor komt het jasje wel erg ver open te staan, en je kan bijna naar binnen kijken. Om de look af te maken draagt de actrice hoge hakken en haar haren vastgebonden op haar hoofd.

Susan Radder laat jasje openvallen-Oogappels

Lees ook: Video: Televizier-winnaar Jamie Kazán shockeert Steven Kazán met open gulp

Susan Radder dacht niet bij uitreiking Televizier-Ring te kunnen zijn

Het was nog even spannend of Oogappels-actrice Susan Radder wel bij de uitreiking van de Gouden Televizier-Ring zou kunnen zijn. De knappe actrice was namelijk in Spanje voor de opnames van een nieuwe film. Zo had Susan niet verwacht dat Oogappels überhaupt genomineerd zou worden, omdat ze al jaren naast de boot vissen. Tot Susan haar grote verassing werd Oogappels nu dus zelfs de winnaar en gelukkig kon ze gewoon aanwezig zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...