Video: Televizier-winnaar Jamie Kazán shockeert Steven Kazán met open gulp

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Jamie Kazán wint samen met haar man Steven Kazán de Televizier-Ring voor beste jeugdprogramma. Deze twee goochelaars waren vroeger toch iets minder kindvriendelijk dan je misschien denkt…

Jamie en Steven Kazán winnen Ring voor jeugdprogramma

Het Gouden Televizier-Ring Gala is aangebroken en net als voorgaande jaren zit er ook een mooie prijs tussen voor een jeugd serie. Er waren drie genomineerden in deze categorie en voor allemaal stond er iemand klaar om de prijs in ontvangst te nemen. Zo zijn de genomineerden de serie H3L, de serie Road To Vegas van Jamie en Steven Kazán en het programma Voor het blok met Britt Dekker. Door peilingen van onder andere LifeofYvonne dacht Britt Dekker dat de prijs al in haar zakken was. Zo was het moment waarop bekend werd gemaakt wie de award zou winnen duidelijk erg spannend voor alle genomineerden. Toch ging de Televizier-Ring jeugd naar Steven en Jamie Kazán met hun serie Road to Vegas. Het stel schrok duidelijk, maar waren ook dolblij. Vervolgens mogen de twee uiteraard een speech geven op het podium. Dit gaat er alleen erg bijzonder aan toe..

Het Gouden Televizier-Ring Gala wordt al jaren erg serieus genomen door alle producenten, acteurs en presentators. Toch besluit goochelaar Steven Kazán de avond even te verassen met een flauw grapje. Zo stappen Steven en Jaimie naar voren op het podium en direct pakt Steven alle aandacht. Zo gaat hij in plaats van het geven van zijn speech voor een goocheltruc waarbij hij eindeloos papier uit zijn mond haalt. Hierdoor moet Jamie het woord doen terwijl ze natuurlijk enorm wordt afgeleid door Steven. Gelukkig geeft de knappe blondine alsnog een goede speech en ze bedankt vele mensen.

Jamie en Steven Kazán zijn van ver gekomen voor award

Het is best bijzonder dat uitgerekend Jamie en Steven Kazán de Televizier-Ring winnen voor jeugdserie. Nu is de serie Steven & Jamie Kazàn – Road to Vegas erg leuk want het idee is dat Steven Kazán een droom heeft om op te treden in Las Vegas. Assistent en manager Jamie moet hem hierbij helpen en samen maken ze van alles mee. Een programma om lekker weg te kijken dus. Al zijn de programma’s en video’s van Steven en Jaimie niet altijd voor het jongere publiek bedoeld geweest. Je kan wel stellen dat de twee nogal een verandering hebben gemaakt in het type video’s die ze hebben gemaakt de afgelopen jaren.

Lees ook: Video: Noa Vahle verpest overwinningsspeech Hélène Hendriks tijdens Televizier-gala

Jamie en Steven Kazan maakten vroeger ‘vieze’ video’s

Tijdens de coronatijd zijn Jamie en Steven Kazán veel bekender geworden door hun grappige video’s op YouTube. Zo maken Steven en Jamie niet alleen video’s die geschikt zijn voor de jeugd, maar juist voor een wat ouder publiek. De video’s bevatten vaak een beetje grapjes. Hier is het vaak Jamie die iets moet doen en Steven die geschokt reageert. Zo gebruikt Steven het uiterlijk van Jamie erg goed. Op onderstaande video is te zien hoe deze net wat volwassener getinte video’s van Jamie en Steven er zo al uit zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal. 

Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.

Video: Memphis Depay maakt indruk op vrouwen én mannen met workout zonder kleding

Wat een held is Memphis Depay ook. De beste man weet zichzelf helemaal in het zweet te werken op deze indrukwekkende video's!