Foto: Onherkenbare Marieke Elsinga laat haar ‘konijntje’ uit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Op Instagram worden veel huisdieren van BN’ers in het zonnetje gezet. Een hond, een kat of een parkiet, alles komt wel eens voorbij. Maar Marieke Elsinga heeft een bijzonder nieuw huisdier waarmee ze op pad gaat…

Marieke Elsinga in vermomming naar buiten

Marieke Elsinga leek een beetje in de war te zijn toen ze onlangs de deur uit wilde gaan. Ze plaatst op haar Instagram een selfie waarop te zien is dat ze helemaal klaar is om de buitenwereld te trotseren. Op haar glitterhakjes poseert de radio DJ voor een foto in de spiegel. Haar enorme zonnebril en grote sjaal zorgen ervoor dat ze bijna onherkenbaar de straat op gaat. Maar als ze zo graag incognito wilt blijven, had ze misschien voor een andere tas moeten kiezen. Te zien is dat langs Marieke’s heup een groot konijn hangt dat best wel opvalt. Haar nieuwe huisdier gaat mee naar buiten en Marieke schrijft bij de foto dat ze haar konijn even gaat uitlaten. Hier zal haar kat Kiki, met wie Marieke veel tijd doorbrengt en wie vaak op haar Instagram verschijnt, niet blij mee zijn. Die is natuurlijk stikjaloers op het konijn dat wél mee naar buiten mag met haar baasje Marieke.

Marieke geeft aan Giro555

Afgelopen week heeft Marieke Elsinga nog belangrijk werk verricht voor de actie die was opgezet om slachtoffers in de oorlog van Oekraïne te helpen. Marieke zat in het belpanel waar je donaties kon geven aan Giro555. Als je geld wilde doneren, kon je dus zomaar ineens met Marieke aan het bellen zijn. Samen in Actie voor Oekraïne is een initiatief opgezet door Giro555 waar heel veel BN’ers aan hebben meegewerkt om zoveel mogelijk geld op te halen. De TV-zenders RTL4 en SBS6 bundelden hun krachten en ook iedere radiozender werkte samen om de gehele dag in het teken te laten staan van hulp voor Oekraïne. Uiteindelijk is er meer dan 106 miljoen bij elkaar gedoneerd!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Marieke sliep flink uit als experiment voor haar radioshow

Na de drukke dag met telefoontjes bij Giro555 en haar radiouitzendingen hierover was Marieke natuurlijk enorm moe. Dat kwam goed uit, want ze had samen met Mattie Valk een afspraak gemaakt voor hun gezamenlijke radioshow Mattie & Marieke. Als experiment had het duo expres de wekker niet gezet voor hun eigen ochtendshow op de radio. Terwijl de twee normaal om half 6 in de ochtend in de studio aankomen, kwam Marieke Elsinga pas 3 uur(!) later aan deze keer. Ook Mattie Valk was te laat, hij kwam het pand 7 uur binnenwandelen. Beide radio DJ’s dachten een goedwerkende natuurlijke wekker te hebben. Maar dat hebben ze blijkbaar toch onderschat.

Lees ook: Foto: Marieke Elsinga geniet intens van Mattie én Wietze tegelijk

Marieke Elsinga in programma I can see your voice

Niet alleen de stem van Marieke Elsinga is vaak te bewonderen, ook haar prachtige gezicht is elke vrijdag te zien op televisie. Ze zit als adviseur in een panel in het programma I Can See Your Voice. In dit programma zijn er kandidaten die doen alsof ze kunnen zingen ofwel echt kunnen zingen. Het panel, bestaande uit onder andere Fred van Leer, Edsilia Rombley en Marieke Elsinga, moet raden wie er wel en wie er niet kan zingen zonder ze daadwerkelijk te horen zingen. Dit blijkt voor Marieke knap lastig, want ze zit er heel vaak naast. Steeds als ze verwacht dat iemand prachtig kan zingen, zingt die persoon heel erg vals.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met actrice Georgina Verbaan?

Iedereen was vroeger helemaal verliefd op Georgina Verbaan. De knappe brunette stal ieders hart. Maar wat doet Georgina nu allemaal?

Foto: Het rokje van Jada Borsato glijdt zo van haar heupen af

Jada Borsato heeft een prachtige nieuwe foto gedeeld met haar volgers en die smullen daar natuurlijk enorm van.

Foto: Oranjezomer-presentatrice Hélène Hendriks bedankt kijker met haar tong

De aantrekkelijke presentatrice Hélène Hendriks bedankt het publiek van Vandaag Inside met een heerlijke tong-foto.