Foto: Marieke Elsinga geniet intens van Mattie én Wietze tegelijk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga is door het dolle heen. Radio-collega’s Mattie en Wietze zijn namelijk weer bij elkaar. Daar geniet de presentatrice op haar eigen manier ontzettend van…

Marieke Elsinga is maar al te blij dat alles weer bij het oude is, zo deelt ze op Instagram. Het droomkoppel Mattie Valk en Wietze de Jager is weer herenigd op de radiozender 555  en Marieke kan haar geluk niet op! Droomt Marieke nu van een radio-trio met de twee mannen? Of moet ze voor haar plekje vrezen?

Marieke Elsinga ziet Mattie met Wietze op radio

Deze radiopresentatrice heeft erg veel moeite met verandering op de werkvloer en kan het niet aan als collega’s ruzie hebben. Je merkte de afgelopen paar uitzendingen al dat ze nog vrolijker klonk dan normaal. En nu weten we waar dat aan lag. Ze ziet het liefste dat alles bij het oude blijft. Al zou je wel hopen dat ze inmiddels na 5 jaar wel een beetje gewend was aan de breuk tussen het radio-duo. Zelfs als ze niet aanwezig is in een programma zelf lijkt ze alsnog wel een beetje geobsedeerd door wat er zich op de radio afspeelt. Misschien ziet ze de kans om een magisch radio-trio te vormen met de twee voormalige vijanden? Dat zal vooralsnog een droom blijven, aangezien ze allemaal bij concurrerende stations werken.

Marieke ziet kansen

Ze kan blijkbaar niet kiezen tussen de twee mannelijke radio hosts en daarom is de hereniging voor Marieke de uitgelezen kans om maar even interesse te tonen in beide via een post op Instagram. Een efficiënte vrouw is het dan ook zeker. Het gaat hier wel om het goede doel, Marieke! Niet over wat er op de radio allemaal wel niet wordt herenigd. Nu haar interesse in het duo naar voren is gekomen is het aan de twee mannen zelf om te reageren op de lokroep van Marieke. Vooralsnog lijken de twee nog maar al te blij met dat ze weer samen zijn en mag Marieke er nog niet aan deelnemen. Vanuit haar eigen huis kan ze enkel toekijken, en meer lijkt er nog niet in te zitten. Ze moet ze dan ook maar hopen dat ze alles heeft opgenomen en nog lang na kan genieten van de beelden.

mattie en wietse

Mattie ook weer blij om met Wietze te spreken zonder Marieke

De twee radio dj’s waar het Marieke allemaal om gaat gingen in 2017, vijf jaar geleden dus al, uit elkaar. Waar ze eerst nog afspraken om samen over te stappen naar Sky Radio bedacht Mattie zich. Het aanbod van Sky Radio bleek hem niet goed genoeg en hij bleef bij radiozender Qmusic. Hier was Wietze niet van op de hoogte en dit leidde helaas tot een breuk tussen de twee. Er ontstond zelfs flinke ruzie tussen het droomduo. Maar die ruzie lijkt bijgelegd te zijn en dit weekend waren de twee weer “on speaking terms”. Ze wilden zelfs geen liedjes draaien zodat ze extra veel konden praten, zo werd tijdens de uitzending verteld door Mattie. Ze kwamen overigens niet bij elkaar voor Marieke om haar te verrassen, maar voor de landelijke actiedag van radio 555 voor Oekraïne. Het lijkt dan ook voorlopig op een eenmalige hereniging. Eentje waar Marieke niet aan mee mocht doen dus. Ze mag hopen dat het niet weer zó goed klikt tussen Mattie en Wietze, dat Marieke als een soort derde wiel aanhangt en uiteindelijk afgestoten wordt. Mocht dat ooit gebeuren, zijn er vast genoeg mannen die een hecht radio-duo met Marieke willen vormen!

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!