Foto: Onherkenbare Billie Eilish gaat voor spannender imago

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Voor de tweede keer in korte tijd zorgt de 19-jarige zangeres Billie Eilish voor verbazing bij haar volgers. Eerst maakte haar bekende groen-zwarte kapsel plaats voor stijlvolle blonde lokken. Nu is haar kledingstijl aan de beurt: Billie staat bekend om haar wijde kleding, baggy jeans en zonnehoedjes. De Amerikaanse is dan ook de laatste waarvan we foto’s in corsetten en andere spannende kledingstukken zouden verwachten!

Van baggy jeans naar corset

De zangeres staat bekend om haar bewust ruimvallende kleding, dat inmiddels haar handelsmerk is geworden. Billie Eilish heeft de afgelopen jaren veel problemen gehad met haar lijf en haar zelfbeeld. Inmiddels is Billie trots op wat ze heeft, en laat ze dit uitgebreid zien in de nieuwste Vogue. Het is een kant die we niet eerder van Billie zagen: latex en corsetten! De foto van de cover ging uiteraard ook gelijk viraal en staat ondertussen op 13 miljoen likes and counting…

Lees ook ZIEN: Victoria Koblenko schittert in spannende fotoshoot

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door BILLIE EILISH (@billieeilish)

Viraal door andere haarkleur

De verandering van haarkleur van de zangeres is voor veel volgers een verbetering. De foto van de blondine is meteen goed voor een record. Nooit behaalde een foto sneller een miljoen likes dan die van Billie Eilish. Ze had er amper 6 minuten voor nodig. Sommige fans hadden al een vermoeden dat er iets aan de hand was met het kapsel van de zangeres. Bij een uitreiking had ze de hele tijd een hoedje op. Fans dachten dat ze misschien een groen-zwarte pruik zou dragen om haar nieuwe kapsel nog even geheim te houden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door BILLIE EILISH (@billieeilish)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!