Foto: Onherkenbare Billie Eilish gaat voor spannender imago

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Voor de tweede keer in korte tijd zorgt de 19-jarige zangeres Billie Eilish voor verbazing bij haar volgers. Eerst maakte haar bekende groen-zwarte kapsel plaats voor stijlvolle blonde lokken. Nu is haar kledingstijl aan de beurt: Billie staat bekend om haar wijde kleding, baggy jeans en zonnehoedjes. De Amerikaanse is dan ook de laatste waarvan we foto’s in corsetten en andere spannende kledingstukken zouden verwachten!

Van baggy jeans naar corset

De zangeres staat bekend om haar bewust ruimvallende kleding, dat inmiddels haar handelsmerk is geworden. Billie Eilish heeft de afgelopen jaren veel problemen gehad met haar lijf en haar zelfbeeld. Inmiddels is Billie trots op wat ze heeft, en laat ze dit uitgebreid zien in de nieuwste Vogue. Het is een kant die we niet eerder van Billie zagen: latex en corsetten! De foto van de cover ging uiteraard ook gelijk viraal en staat ondertussen op 13 miljoen likes and counting…

Lees ook ZIEN: Victoria Koblenko schittert in spannende fotoshoot

Viraal door andere haarkleur

De verandering van haarkleur van de zangeres is voor veel volgers een verbetering. De foto van de blondine is meteen goed voor een record. Nooit behaalde een foto sneller een miljoen likes dan die van Billie Eilish. Ze had er amper 6 minuten voor nodig. Sommige fans hadden al een vermoeden dat er iets aan de hand was met het kapsel van de zangeres. Bij een uitreiking had ze de hele tijd een hoedje op. Fans dachten dat ze misschien een groen-zwarte pruik zou dragen om haar nieuwe kapsel nog even geheim te houden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!