Foto: Ondeugende Jaimie Vaes poseert in afzakkend jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jaimie Vaes deelt een ondeugende foto via Instagram. De brunette laat haar jurkje afzakken in de lift..

Jaimie Vaes is de laatste tijd veel in opspraak geweest. Dit natuurlijk allemaal door de conflicten met haar ex-vriend, Lil’ Kleine. De twee zouden een gewelddadige relatie hebben en zijn begin dit jaar uit elkaar gegaan door een video waarin te zien was hoe de rapper Jaimie Vaes mishandelde. Nu lijkt Jaimie gelukkig weer helemaal goed in haar vel te zitten, en besluit zelfs gelijk het pikante randje op te zoeken. Ze laat zowaar haar jurkje afzakken in de lift, op deze nieuwe Instagram foto..

Jaimie Vaes laat jurkje afzakken in openbare lift

Jaimie Vaes is niet alleen een reality-ster, maar de brunette is ook een écht model! Dat bewijst ze nu weer opnieuw, met deze foto via Instagram. Dit pikante kiekje is gemaakt in ‘Hotel Des Indes’ in Den Haag. De brunette staat in de lift, terwijl ze met een ondeugende blik omhoog kijkt. Wat nog veel ondeugender is, is haar jurkje. Het jurkje van Jaimie weet het namelijk nog maar nét uit te houden, en zakt al een klein beetje naar beneden. Dit is natuurlijk niet erg voor haar volgers, want het levert een uiterst pikante parel op. Deze fotoshoot deed de brunette voor het blad de Linda. Zullen we Jaimie Vaes dus binnenkort in het blad zien, met alleen nog maar meer gewaagde foto’s? Als het aan haar volgers ligt, gaat dat zeker gebeuren. Want alleen deze pikante foto, valt al uiterst goed in de smaak. Zal Jaimie Vaes binnenkort een officiële carrièreswitch maken, van realityster naar model? Of is ze het eigenlijk allebei al, en gaat ze voortaan door het leven als beide. Want als het aan het uiterlijk ligt van de brunette, staan er nog wel wat vacatures open in het modellenwereldje..

Lees ook: Video: Jaimie Vaes laat stiekem haar doorzichtige topje zien

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@jaimievaes)

Jaimie Vaes poseert ondeugend met blonde hartsvriendin

Jaimie Vaes was onlangs één nachtje in Parijs! Maar wat deed de brunette hier nou weer? In de stad van de liefde? Ze was op het verjaardagsfeest van Rose Bertram! En deze blondine, kennen we natuurlijk maar al te goed. Echter leek dit wilde feestje er ook nog pikant aan toe te gaan. Want de outfits waarin de twee hartsvriendinnen poseren, liegen er zeker niet om. Jaimie poseert in een volledig zilveren latex-pak, licht doorschijnend. Maar de outfit van Rose Bertram, overtreft écht alles. De blondine verschijnt in een volledig doorschijnende jurk met allerlei kristallen. Deze ‘ketting-jurk’ bedekt vrij weinig van haar lichaam, en weet nog maar nét haar troeven volledig te bedekken. In ieder geval beloofde het nog een wilde avond te worden, als we de outfits van de twee vriendinnen moeten geloven natuurlijk. Jaimie; “MA BDAY, ONE NIGHT IN PARIS. Love you ♥️“.

Lees ook: Foto: Jaimie Vaes toont voor én achterkant in kleedkamer

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@jaimievaes)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties. 

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!