Foto: Ondeugende Jaimie Vaes poseert in afzakkend jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jaimie Vaes deelt een ondeugende foto via Instagram. De brunette laat haar jurkje afzakken in de lift..

Jaimie Vaes is de laatste tijd veel in opspraak geweest. Dit natuurlijk allemaal door de conflicten met haar ex-vriend, Lil’ Kleine. De twee zouden een gewelddadige relatie hebben en zijn begin dit jaar uit elkaar gegaan door een video waarin te zien was hoe de rapper Jaimie Vaes mishandelde. Nu lijkt Jaimie gelukkig weer helemaal goed in haar vel te zitten, en besluit zelfs gelijk het randje op te zoeken. Ze laat zowaar haar jurkje afzakken in de lift, op deze nieuwe Instagram foto..

Jaimie Vaes laat jurkje afzakken in openbare lift

Jaimie Vaes is niet alleen een reality-ster, maar de brunette is ook een écht model! Dat bewijst ze nu weer opnieuw, met deze foto via Instagram. Dit kiekje is gemaakt in ‘Hotel Des Indes’ in Den Haag. De brunette staat in de lift, terwijl ze met een ondeugende blik omhoog kijkt. Wat nog veel ondeugender is, is haar jurkje. Het jurkje van Jaimie weet het namelijk nog maar nét uit te houden, en zakt al een klein beetje naar beneden. Dit is natuurlijk niet erg voor haar volgers, want het levert een uiterst parel op. Deze fotoshoot deed de brunette voor het blad de Linda. Zullen we Jaimie Vaes dus binnenkort in het blad zien, met alleen nog maar meer foto’s? Als het aan haar volgers ligt, gaat dat zeker gebeuren. Want alleen deze foto, valt al uiterst goed in de smaak. Zal Jaimie Vaes binnenkort een officiële carrièreswitch maken, van realityster naar model? Of is ze het eigenlijk allebei al, en gaat ze voortaan door het leven als beide. Want als het aan het uiterlijk ligt van de brunette, staan er nog wel wat vacatures open in het modellenwereldje..

Lees ook: Video: Jaimie Vaes laat stiekem haar doorzichtige topje zien

Jaimie Vaes poseert ondeugend met blonde hartsvriendin

Jaimie Vaes was onlangs één nachtje in Parijs! Maar wat deed de brunette hier nou weer? In de stad van de liefde? Ze was op het verjaardagsfeest van Rose Bertram! En deze blondine, kennen we natuurlijk maar al te goed. Echter leek dit wilde feestje er ook nog aan toe te gaan. Want de outfits waarin de twee hartsvriendinnen poseren, liegen er zeker niet om. Jaimie poseert in een volledig zilveren latex-pak, licht doorschijnend. Maar de outfit van Rose Bertram, overtreft écht alles. De blondine verschijnt in een volledig doorschijnende jurk met allerlei kristallen. Deze ‘ketting-jurk’ bedekt vrij weinig van haar , en weet nog maar nét haar troeven volledig te bedekken. In ieder geval beloofde het nog een wilde avond te worden, als we de outfits van de twee vriendinnen moeten geloven natuurlijk. Jaimie; “MA BDAY, ONE NIGHT IN PARIS. Love you ♥️“.

Lees ook: Foto: Jaimie Vaes toont voor én achterkant in kleedkamer

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn samen op vakantie en filmen écht alles (video!)

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn in Kroatië en zorgen ervoor dat alles wat ze meemaken aan hun volgers kunnen laten zien!

Kelly Piquet geniet van de zon in zeer kort topje (foto’s!)

Kelly Piquet is in Monaco waar de zon wel schijnt. Hier geniet zo volop van in een zeer kort topje!

Moet Jutta Leerdam zich zorgen gaan maken? Jake Paul kijkt vol naar ronde achterzijde van dame op strand (video!)

Het lijkt erop dat Jutta zich flink zorgen moet gaan maken. Jake Paul staart volop naar de achterzijde van een andere vrouw! Of kijkt hij toch ergens anders naar?