Foto: Jaimie Vaes toont voor én achterkant in kleedkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jaimie Vaes is een prachtige brunette die we kennen van haar relatie met Lil Kleine. Nu ze van hem verlost is, en een grote fanbase voor zichzelf heeft opgebouwd, deelt ze graag foto’s van haar indrukwekkende visitekaartjes…

Jaimie Vaes toont flinke achterkant

De mooie Jaimie Vaes is normaliter niet heel actief op haar Instagram. Ze plaatst misschien twee keer in de week een foto op haar tijdlijn. In haar Instagram verhaal plaatst ze nog wel wat regelmatiger leuke foto’s en video’s van, onder andere, zichzelf. Zo heeft ze dat onlangs weer gedaan. Jaimie zorgt goed voor zichzelf en dat is te zien in deze foto’s. Ze heeft even een dagje helemaal voor zichzelf uitgetrokken en is naar de spa gegaan. Eerst laat ze het prachtige zwembad zien in een zwart-wit foto waar haar mooie benen ook op te zien zijn. Even later deelt ze nóg een zwart-wit foto. Deze keer zijn het niet haar mooie benen die zichtbaar zijn. Nee, het is haar volle achterkant. Terwijl ze zit op een bankje maakt ze achterstevoren een spiegelfoto van zichzelf.  Wat een heerlijk aanzicht!

Jaimie Vaes draagt niks onder heel kort topje

In de spa, waar we het hierboven al even over hadden, heeft ze ontzettend genoten en is ze helemaal bijgekomen. Ze maakt een tweede spiegelselfie. Deze keer wel van voren. Ze laat weten dat ze geniet van haar ‘after-spa-glow’. Oftewel: ze voelt zich weer stukken lekkerder en vindt dat ze er beter uitziet dan vóór de spa. In de foto in haar Instagram verhaal is ook te zien dat ze verblijft in het Ibiza Gran Hotel. Ze is dus heerlijk van het zonnetje aan het genieten in Spanje! Eén ding valt wel heel erg op aan de foto die Jaimie geplaatst heeft. Ze heeft namelijk haar arm hoog achter haar hoofd waardoor de voorkant van haar shirtje een beetje omhoog komt en de andere kant een beetje wordt strak getrokken. Waar het shirt omhoog floept, is een deel van haar troeven te zien! Aan de andere kant van het shirtje kun je goed zien dat er bijna iets doorheen probeert te prikken… Heb je het koud, Jaimie?

Zwetende Jaimie Vaes gooit benen in de lucht

Jaimie deelt ontzettend graag foto’s van zichzelf. Dat mag ook zeker, want ze is een prachtige verschijning. Deze keer heeft ze een intense foto in haar Instagram verhaal gezet. Ze is namelijk lekker aan het sporten en besluit dat vast te leggen op haar telefoon. Terwijl ze een oefening doet en haar been in de lucht gooit, schiet ze snel een plaatje. Op de, wederom, zwart-wit foto zijn goed haar rondingen te zien. Zeker nu ze één been in de lucht heeft. Daarnaast kan de foto dan wel zwart-wit zijn, maar het licht in de foto verhult niks. Jaimie is namelijk flink aan het zweten en glimt helemaal. Dat ziet eruit alsof het een goede workout is! Blijf zo doorgaan, Jaimie.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!