Video: Jaimie Vaes laat stiekem haar doorzichtige topje zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Op een filmpje dat inmiddels niet meer online staat is Jaimie Vaes te zien in een kanten topje. De dame heeft op het filmpje een badjas aan. Deze gaat open als ze draait. Er verschijnt een doorzichtig topje, maar de kijker ziet vooral zwart kant. 

Voor de spiegel toont Jaimie Vaes nieuwe aankoop

Het filmpje van Jaimie Vaes is gemaakt in een kledingwinkel. Aan de tassen en jassen op de achtergrond is het een hoger segment winkel. Dit wordt bevestigd door de tekst bij het filmpje, het blijkt gemaakt in een Phillip Plein winkel. Voor degene die dit merk niet kent, jurken van tweeduizend euro en jassen van negentienduizend zijn hier geen uitzondering. De donkere badjas met een kanten topje eronder is een outfit die wordt afgemaakt met een leren broek en een zonnebril. Toch is Vaes duidelijk te herkennen, haar haren zitten kenmerkend in een staart, strak naar achteren getrokken.

Jaimie Vaes krijgt meer media-aandacht

Niet alleen het filmpje van Jaimie krijgt aandacht online. Als influencer is ze natuurlijk gewend dat iedereen kijkt naar wat ze doet. Haar relatie wordt dan ook veel besproken. Vooral toen ze deze week voor het eerst samen op de rode loper verscheen met haar vriend. Ze is samen met Afsin Momadi, een mode ontwerper en DJ. Vaes heeft ook aspiraties om DJ te worden. Na de relatie van Jaimie met Lil Kleine, was ze een tijdje single. Ze gaf toen aan geen behoefte te hebben aan een relatie. Echter heeft ze al die tijd wel met Afsin gesproken. De twee zijn al twaalf jaar vrienden. Hij heeft haar door haar break-up met haar ex geholpen, nadat de rapper haar had mishandeld. De beelden van de vermeende mishandeling kwamen negen maanden geleden naar buiten. Het openbaar ministerie is nog steeds bezig met onderzoek naar het voorval.

Belangrijke mensen voor Jaimie Vaes

De influencer heeft dus haar vriend aan haar zijde, die naar eigen zeggen ook haar beste vriend is. Daarnaast heeft ze haar zoon Lío, nog uit haar relatie met Lil Kleine. Jaimie plaatst veel foto’s van haar driejarige zoontje op haar Instagram. Ook is haar vriendin Rose Bertram terug te vinden op haar foto’s. Rose is model en is de laatste tijd veel besproken, omdat ze meedeed aan Expeditie Robinson. Ook haar vriend Koen Kardashian is vaak te zien op de foto’s, hij is presentator. Jaimie heeft dus een hechte kring aan populaire en trouwe vrienden om zich heen verzameld.

De realityserie van Jaimie Vaes

Het derde seizoen van Jaimie haar realityshow is in juni dit jaar uitgekomen. Er is te zien hoe ze omgaat met het eindigen van haar verloving. Het einde van haar relatie met Lil Kleine was lastig. Naast de mishandeling, moest Jaimie ook nog dealen met de kwestie rondom de voogdij van haar zoon. ‘Jaimie in the Veas line’ laat ook zien hoe de dame begint aan haar DJ carrière. Ook dit brengt de nodige stress met zich mee. Toch is hiervan niets terug te vinden op haar Instagram account.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!