Foto: Nochtli ligt in het zonnetje met loszittend topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nochtli Alvarez weet altijd indruk te maken met haar prachtige foto’s. ook nu is het weer raak met een foto van haar loszittende topje. 

Het loszittende topje van Nochtli Alvarez is een flinke afleiding

Nochtli weet met haar verleidelijke topje wel een hoop reacties uit te lokken bij haar volgers. Nochtli was bezig met een opname voor een project. Alleen werd dat best een lange dag. De knappe brunette besloot om even lekker een beetje rustig aan te doen. Ze ging daarom op een mooi stukje even liggen in het gras. En terwijl ze daar lag wilde Nochtli even een foto maken voor haar volgers om te laten weten dat het goed ging en dat ze even lekker een pauzetje nam. Maar haar topje zorgde ervoor dat de foto een flinke afleiding werd voor mensen. Je hebt namelijk vanwege dit verleidelijke topje een flink zicht op het knappe van de mooie brunette. En dat is natuurlijk wel heel erg fijn om naar te mogen kijken. Nochtli zelf lijkt niet in te zien wat ze met de heerlijke foto allemaal losmaakt bij mensen. De knappe influencer geniet gewoon van haar momentje in het gras. En gelijk heeft ze.

De blik van Nochtli Alvarez

Behalve haar prachtige vormen, die op de foto hierboven nog even extra goed zichtbaar zijn, heeft Nochtli nog meer fijne kanten. Wat dacht je bijvoorbeeld van haar blik. Als Nochtli je aankijkt, dan wordt je opeens weer een soort verlegen verliefde schooljongen. Met haar lieve en toch ook een beetje zwoele blik weet Nochtli alle mannen helemaal in te pakken. Daar kan ze verder weinig aan doen, maar het gebeurt wel op het moment dat de knappe brunette naar je glimlacht. Nochtli is dus een betoverende vrouw om te zien.

Lees ook: Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli houdt ervan om buiten te zijn

Als de knappe influencer een ding heel erg fijn vindt, dan is het wel om buiten te zijn. Het liefste zit Nochtli het grootste deel van haar dag lekker in het gras of maakt ze een lange wandeling. Daarom zijn de meeste van de foto’s die de influencer maakt ook buiten. Zo krijgt Nochtli ook tijdens het maken van haar leuke foto’s een beetje de vitamine D die ze nodig heeft.

Nochtli weet iedereen te verrassen met heerlijke foto’s

De knappe brunette weet keer op keer mensen te verrassen met haar foto’s Ze weet als geen ander hoe je mooie foto’s en video’s kan maken. Zo maakt Nochtli indruk met haar strakke sportpakjes en vele oefeningen, maar wisselt ze dat ook weer af met leuke foto’s in strakke pakjes en jurkjes. Nochtli weet zo continu haar volgers te vermaken en te verbazen met al haar foto’s en video’s. Als je Nochtli op social media volgt, heb je dus nooit een saaie dag. Daar zorgt de knappe brunette wel voor.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien.