Foto: Noa Vahle verklaart liefde aan bekende vrouw met opvallend shirtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Noa Vahle draait er geen doekjes omheen dat ze stapelgek is op een wel héél bekende Nederlandse vrouw. De liefdesverklaring wordt gedaan via een opvallend shirtje..

Noa Vahle is helemaal weg van kroonprinses Amalia

Het lijkt erop dat Noa Vahle stiekem helemaal gek is van iemand. En nee, dit is niet eens haar vriend. Waarschijnlijk is Noa nog steeds gewoon verliefd op hem, maar dat uit ze niet door een shirt te dragen met een opvallende tekst. Dat doet Noa Vahle namelijk wel voor onze kroonprinses Amalia. Blijkbaar vinden Noa en haar moeder Linda de Mol de prinses helemaal geweldig. Anders ga je natuurlijk niet met een shirt met haar naam en de tekst ‘Love Amalia’ rondlopen. Ook Chelsey Weimar staat op de foto met het zelfde shirt als Noa en Linda. Chelsey is de vriendin van de broer van Noa en dus zoon van Linda genaamd Julian Vahle. Hij staat zelf niet op de foto met een Love Amalia shirt, misschien mocht dat niet van zijn vriendinnetje. De drie dames stralen helemaal met de shirts die ze ter ere van koningsdag aan hebben getrokken. Toch was het natuurlijk Willem Alexander zijn verjaardag en niet die van Amalia. Dus het lijkt toch een soort statement. Het heeft namelijk ook te maken met het nummer van het magazine LINDA, waarin het gaat over de gesteldheid van de kroonprinses. Zo bestaat het nummer grotendeels uit artikelen over prinses Amalia.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Noa Vahle (@noavahle)

Noa Vahle komt teleurgesteld terug uit Italië

De knappe Noa Vahle reist tegenwoordig mee met allerlei voetbalwedstrijden om vanuit daar verslag te kunnen doen. Dit is waarschijnlijk een droom die ineens werkelijkheid is geworden sinds het WK, toen Noa haar doorbraak als presentatrice maakte. Dit keer ging Noa mee naar Italië voor een voetbalwedstrijd. Zo was de blondine in Rome voor de wedstrijd AS Roma tegen Feyenoord. Helaas viel het enorm tegen want de Europa League liep uit op een grote teleurstelling voor de Rotterdamse ploeg. Zo won AS Roma met vier-één van Feyenoord. Noa schrijft bij de foto dat haar trip niet het gewenste resultaat opleverde, maar dat het Olimpico stadion wel een indrukwekkend stadion is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Noa Vahle (@noavahle)

Lees ook: Foto: Noa Vahle beleeft zéér intiem momentje met collega in De Kuip

Danny Froger helpt Noa Vahle met harde kritiek

Nadat Noa Vahle haar doorbraak maakte op televisie kwamen er veel gemengde reacties vanuit Nederland. Zo vinden veel mensen het erg oneerlijk dat Noa deze kans alleen maar krijgt omdat ze de dochter is van Linda de Mol. Veel mensen vinden dat Noa hierin dus wordt voorgetrokken en dat het niet alleen komt door haar eigen kunnen dat ze nu programma’s mag presenteren. Nu geeft Danny Froger hier een reactie op waaruit blijkt dat hij het hier absoluut niet mee eens is. Hij zegt dat Noa gewoon hartstikke goed is tegen het wekelijkse blad Party. Misschien heeft het er ook mee te maken dat Danny deze reacties zelf ook veel heeft gekregen. Zo vinden mensen ook dat hij alleen maar bekent is geworden door zijn vader René Froger.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

De knappe Romy Monteiro heeft een verschrikkelijk knap lichaam. Dat lijkt ze nu zelf ook door te hebben. 

Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging

Jade Anna maakt er een wilde boel van tijdens haar sportsessie en in dit loeistrakke setje krijg je alle details mee...