Foto: Noa Vahle beleeft zéér momentje met collega in De Kuip

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De beeldschone Noa Vahle legt momentje vast in De Kuip, en deelt dit met haar volgers op Instagram!

Onlangs waren alle ogen gericht op De Kuip, waar de wedstrijd tussen Feyenoord en AS Roma op het programma stond. Maar het was niet alleen het voetbal waar de toeschouwers naar keken. Er was namelijk ook een opvallende verschijning te zien langs de zijlijn: de Nederlandse blondine Noa Vahle. Ze was aanwezig om samen met niemand minder dan voetballegende Jan Boskamp die samen het commentaar verzorgde voor en na de wedstrijd. Met haar kennis van het spel en haar scherpe analyses wist ze de kijkers te boeien en te vermaken. Maar niet alleen haar voetbalkennis viel op. Noa was namelijk ook nog eens een opvallende verschijning met haar blonde lokken en stralende lach. Het was dan ook geen verrassing dat toeschouwers tijdens de wedstrijd veelvuldig afgeleid werden door Noa Vahle langs de zijlijn!

Lees ook: Video: Noa Vahle flirt gedurfd met bezette Wout Weghorst

noavahle

Noa Vahle is een top duo met Jan Boskamp!

Voor Noa zelf was het een geweldige ervaring om samen te werken met Jan Boskamp en om commentaar te geven bij zo’n grote wedstrijd in De Kuip. Ze genoot van het voetbal en van de sfeer in het stadion. Maar ook voor de kijkers thuis was het een feest om naar Noa en Jan te luisteren. Met hun humor en enthousiasme wisten ze de wedstrijd tot leven te brengen en maakten ze van de uitzending een waar spektakel. Al met al was de aanwezigheid van Noa Vahle bij de wedstrijd tussen Feyenoord en AS Roma een groot succes. Haar kennis van het spel en haar opvallende verschijning zorgden voor veel positieve reacties. We kunnen dan ook niet wachten om haar weer te zien bij een volgende voetbalwedstrijd!

Lees ook: Foto: Noa Vahle deelt heerlijke beelden van droomvakantie

Noa Vahle overdondert José Mourinho tijdens interview

José Mourinho staat bekend om zijn serieuze blik en zijn enorme ervaring in voetbalwereld. En dat was ook het geval tijdens een interview met Noa Vahle, waarin hij sprak over de Conference League finale van vorig seizoen. Mourinho beweerde dat hij de wedstrijd al lang weer vergeten was, maar dat hij zich nog wel goed kon herinneren hoe Feyenoord in 2016 met Manchester United van hem won in De Kuip. “Ze speelden toen goed en verdienden het om te winnen”. Met een lach op zijn gezicht riposteerde Mourinho: “Herinner jij je die wedstrijd nog steeds?” Noa Vahle antwoordde bevestigend, maar Mourinho liet weten dat hij die wedstrijd al lang vergeten was.

“Mensen staan te lang stil bij verloren wedstrijden. Al wint Feyenoord morgen met 10-0, ze kunnen de finale van vorig jaar niet alsnog winnen”, aldus Mourinho. Het is duidelijk dat Mourinho zich volledig richt op de toekomst en niet wil stilstaan bij verloren wedstrijden uit het verleden. Hij is ervan overtuigd dat zijn team zich volledig zal inzetten en alles zal geven om de overwinning te behalen in de komende wedstrijd tegen Feyenoord.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!