Foto: Noa Vahle totaal onherkenbaar na terugkomst uit Qatar

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Noa Vahle was onlangs te gast bij Radio 538. Hier biechtte de blondine op helemaal onherkenbaar terug te zijn gekomen uit Qatar..

Noa Vahle was onlangs te gast bij Radio 538! Hier had de blondine het een en ander te vertellen, maar één onderwerp leek er toch wel bovenuit te steken. Noa kwam uiterst onherkenbaar terug van haar trip in Qatar. Ook deelt ze een vooruitzicht voor de komende maanden. Gaan we nóg meer Noa Vahle zien op de buis?

Noa Vahle moet zich opnieuw voorstellen na Qatar-avontuur

Nu Noa Vahle terug is uit Qatar, wordt ze in Nederland als een ware koningin gezien. De blondine wist tijdens het WK iedereen voor zich te winnen en de harten te veroveren van het Nederlandse volk. Ook lijkt de verslaggeefster nu overal te worden uitgenodigd, want iedereen wil Noa Vahle natuurlijk in hun show. Zo was de blondine onlangs te gast bij Radio 538! Hier vertelde ze van alles over het avontuur in Qatar, maar één onderwerp stak er écht bovenuit. Ze vertelde namelijk dat ze zich ‘opnieuw moest voorstellen’ aan haar vriend, nadat ze 4,5 week in Qatar zat. Haar vriend herkende de bruine kop van Noa niet meer, want hij had de blondine al zo lang niet meer gezien. Maar, zo iemand als Noa Vahle vergeet je natuurlijk niet snel. Dus bij deze opmerking van de blondine leek het slechts om een grapje te gaan. Maar, we zien wel een hele nieuwe Noa Vahle nu ze weer eenmaal terug in Nederland is. Haar bekendheid is namelijk met een sneltreinvaart gegroeid. De blondine is in een vrij korte tijd van de 10 duizend volgers op Instagram, naar ruim 80 duizend volgers geschoten. Niet verkeerd dus..

Lees ook: Noa Vahle maakt volgers wild met heerlijke foto vanuit Qatar

Noa Vahle presenteert item tijdens veiling

Zoals eerder gelezen was de blondine te gast bij Radio 538. Maar dit allemaal was niet zomaar, Noa Vahle was hier op een missie! Ze was namelijk bij ‘missie 538’, een jaarlijks ritueel van het radiostation, waar ze dit jaar geld ophalen voor het Prinses Maxima Centrum. Noa Vahle had allerlei items meegenomen die geveild mochten worden. En één van deze items, was behoorlijk . Ze begon met dé wedstrijdbal van de halve finale op het WK. Een behoorlijk item dus, die men graag zou willen bemachtigen. Hierna volgde de blondine het item op met een ‘One-love’ aanvoerdersband. Die nogal vaak in opspraak is gekomen dit WK. Deze twee items bood de blondine dus aan. Maar hierna volgde een uiterst opmerkelijk item. Noa Vahle toverde namelijk een onderbroek met de hoofden van de mannen van VI erop uit haar binnenzak! Nou, als dit item niet voor ontzettend veel geld verkocht wordt, dan weet Noa het ook niet meer. Dit item leek in de studio al flink in de smaak te vallen, dus de presentatrice heeft wederom een goede indruk gemaakt! En dan stond er op de achterkant ook nog eens ‘Inside Louis’..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatsster Robin Groot deelt heerlijk hapje met vriendin Pien Hersman

Robin Groot en Pien Hersman hebben een bijzondere band. Dat merk je wel uit de foto's van de twee schaatssters.

Video: Kelly Piquet laat Max Verstappen links liggen voor andere liefde

Kelly Piquet verlaat Max Verstappen vlak voor eerste raceweekend en dat doet ze voor déze andere liefde van haar...

Foto: Heeft Songfestival-deelnemer Joost Klein een vriendin?

Joost Klein gaat als een speer. Sinds bekend is dat hij Nederland gaat vertegenwoordigen bij het Songfestival is er één vraag die iedereen bezig houdt.