Noa Vahle maakt volgers wild met heerlijke foto vanuit Qatar

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Noa Vahle is klaar in Qatar. Voor ze naar huis gaat deelt ze nog één keer beelden vanuit het WK-land. Daar werden haar volgers he-le-maal wild van!

Noa Vahle deelt een stel opvallende beelden via Instagram. De blondine was natuurlijk in Qatar voor het WK, en hier heeft ze een hoop meegemaakt. Ze deelt een wilde fotoreeks vanuit het dubieuze land, waar ze het stiekem tóch heel erg naar d’r zin heeft gehad. Misschien zelfs iets té…

Noa Vahle deelt wilde fotoreeks vanuit Qatar

Eerst zag de blondine er nog een beetje tegenop, leek het wel. Noa Vahle sprak eerder met de mannen van Vandaag Inside over haar toen nog toekomstige tripje naar Qatar. De blondine besprak met de heren wat strenge regels die het land met zich meedroeg, en de strenge vrouwenrechten rondom het land. Het leek zelfs alsof Noa er een beetje tegenop zag, om naar het WK-land te vliegen. Nu het WK achter de rug is, lijkt dat negatieve helemaal eraf te zijn, Noa had deze wilde trip zeker niet willen missen. Via Instagram deelt de blondine een wilde fotoreeks van haar tijd in Qatar.

Noa Vahle krijgt veel complimenten voor foto’s

Op de eerste foto zien we Noa die neutraal poseert, niet te veel toeters en bellen, gewoon op één van de velden van het WK. Hierna zien we Noa voor de camera staan terwijl ze haar werk doet. Daarna volgt een lachwekkend kiekje samen met Valentijn Driessen, die uiteraard ook aanwezig was in Qatar. Met de handen in de lucht lachen de twee voor de camera. Hierna volgen nog verschillende sfeerbeelden van Noa, onder andere met de beruchte ‘One-Love’ captain-band om haar arm. Noa die ruzie heeft met haar grote microfoon en nog wat blije beelden.

We zien dus achteraf geen één negatief beeld, oftewel, haar tijd in Qatar was onvergetelijk! En de blondine lijkt door dit WK nóg meer respect te hebben gekregen van bekend Nederland, Monica Geuze: “Wat goed en leuk gedaan!!“, Kaj Gorgels: “Niet normaal goed gedaan! Je mag trots zijn“. Zelfs Merel Ek, ook bekend van Vandaag Inside, en ook onze eigen Heleen van Royen hadden nog wat lovende woorden voor de blondine; “Werelds!“. Die kan Noa in haar zak steken..

Lees ook: Video: Noa Vahle duikt bed in na schunnige opmerking bij Oranjewinter

Noa Vahle omringd door wilde schreeuwende mannen

Waar Noa Vahle in Qatar was, was de blondine uiteraard bij de grootse WK-finale, tussen Argentinië en Frankrijk. Het harde werken van de blondine wordt kennelijk goed beloond met een heuse plek in het stadion. Via Instagram deelt Noa de wilde beelden vanuit het stadion waarin het allemaal gebeurde, en dat ging er allesbehalve rustig aan toe.. Op de video van de blondine is te zien hoe verschillende Argentijnen helemaal uit hun dak gaan na een goal voor hun thuisland. Noa lijkt midden in deze menigte te zitten en het allemaal maar geweldig te vinden; “Passie, passie en nog eens passie“. Deze blondine wordt niet bang van een stel wilde Argentijnen..

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.

Prinses Eloise van Oranje is dolblij met metamorfose, maar zie jij het verschil? (beelden!)

Onze prinses Eloise van Oranje krijgt een gratis transformatie en is hier dolblij mee. Maar eigenlijk ziet niemand echt verschil... Jij wel?

Lynn Hermanussen en Gio Latooy kondigen zwangerschap aan (foto!)

Het beroemde koppel brengt groot nieuws op hun Instagram. Lynn is namelijk zwanger!