FOTO: Nikkie Plessen’s korte winterjurkjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Powervrouw Nikki Plessen heeft de afgelopen dagen nieuwe kleding onthult voor haar Winterlijn. Van warme jassen tot onthullende jurkjes die volgens Nikkie goed blijven tot de zomer. En je nieuwe kledingreveal vier je natuurlijk in stijl.

Nikkie Plessen heeft zicht de afgelopen jaren ontpopt tot een mode icoon. Dat kan niemand ontgaan zijn. Voor de eerste sneeuw van het jaar heeft ze speciaal nieuwe jurkjes uitgebracht zodat alle vrouwen straks stijlvol de rest van de winter door kunnen. En natuurlijk showed ze die jurkjes zelf ook nog even.

Lees ook: Celine Huijsmans heeft het koud in zwempakje

Gewaagd dineren

Om haar nieuwe kledinglijn maar goed te vieren ging de modeontwerpster dineren bij vrienden. En dat doe je natuurlijk in stijl. In een gewaagd en onthullend jurkje zat ze aan de keukentafel. Toevallig een jurkje die ze zelf ook verkoopt. En Nikkie zou Nikkie niet zijn, als ze dat even showed op haar Instagram pagina.

Best een slimme zet van Nikkie. Zo’n foto wordt meteen duizenden keren bekeken, en is dus op die manier makkelijk gratis reclame. Nikkie is waarschijnlijk nog niet klaar met het tonen van haar Wintercollectie. En dat betekent maar één ding: deze Winter kan je veel genieten van foto’s van Nikkie’s jurkjes!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Max Verstappen kijkt verlekkerd naar Kelly Piquet op zomerse kiekjes

Max Verstappen is inmiddels een nationale held geworden vanwege zijn vele prestaties op de racebaan. Maar ook hij verdient even een vakantie. 

Foto: Jackie Groenen showt bijzonder luchtkussen in zwembad

Voetbalster Jackie Groenen moest een paar weken geleden nog flink presteren, maar kan ondertussen gewoon genieten van haar luchtkussen.

Foto: Puck Moonen deelt smerig kiekje na nat avontuur

Puck Moonen heeft geen zin om te stoppen met trainen, zelfs als het weer zo gek doet. Dat is bewonderingswaardig, maar levert rare foto's op.