Foto: Nikkie Plessen neemt groot risico met luchtig jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Model en modekenner Nikkie Plessen heeft keer op keer verrassende outfits waar ze vooral buiten mee gefotografeerd wordt. Niet geheel zonder risico blijkt uit haar nieuwe foto’s.

Frisse Nikkie Plessen is helemaal zomer-ready. Dat mag ook wel, het lijkt nu al een topzomer te worden, als we de lentetemperaturen aanhouden verderop in het jaar. Voor Nikkie een teken om nog meer stof weg te laten in haar kleding en het thema ‘luchtig’ te hanteren. Maar dan komt de wind eraan….

Presentatrice Nikkie Plessen binnen minder avontuurlijk dan buiten

Op haar vaste plek als echt fashion-icoon bij RTL Boulevard zien we de blondine vaak genoeg. Maar niet in zulke luchtige kleding. Daar staat de altijd praatgrage Nikkie altijd gereed om modeadvies te geven aan iedereen die dat wilt horen. En zelfs achter het bureau heeft ze genoeg diversiteit aan outfits aan om te tonen dat ze er erg veel verstand van heeft. Ze denkt zeer waarschijnlijk dat het dan handig is om juist veel aan te hebben. Je moet dan ook genoeg bewijsmateriaal hebben om over te praten. Maar eenmaal buiten, als de zon tevoorschijn is gekomen, dan gaat Nikkie het avontuur aan. Maar wat denken we van de Nederlandse wind? Die kan erg sterk zijn en zo’n losse jurk is dan niet geheel zonder risico. In het filmpje gaat het al een paar keer bijna fout. We houden onze adem dus vast komend seizoen. Strijdt Nikkie daar doorheen zonder al te veel van zichzelf te onthullen?

nikkie witte jurk wind

Nikkie is druk, maar wel vrij

De hemel is van strak blauwe aard met af en toe een witte wolk. Juist op die momenten kan er een windvlaag uit onverwachte hoek komen. Nikkie is natuurlijk vrij om aan te doen wat ze wilt. Maar dit kan, zonder goede voorbereiding, wel eens uit de hand lopen. Gelukkig is Nikkie wel van de goede voorbereiding. Haar outfit is aangevuld met een bijpassende, zwarte tas. Hiermee houdt ze tijdens het filmpje in haar story op Instagram zichzelf beet terwijl er een mogelijke windvlaag voorbij komt. Een echte fashionista weet zich in iedere outfit tijdens elk seizoen dan ook goed te redden zonder kleerscheuren op te lopen. Dat is ook weer, zo te zien, aan Nikkie toevertrouwd.

Nikkie Plessen is gereed voor delen warmte 

Niet enkel houdt de 36-jarige blondine zelf van de warmte. Ze deelt dit ook uit. Zo lijkt haar warme werkspirit en glimlach aanstekelijk. Dit is te zien aan haar onderstaande Instagram post. Nikkie lijkt zeker de nodige plannen te hebben deze zomer. Zowel privé, op werk, als in haar bedrijf zit ze er maar al te graag warmpjes bij. Toch wordt de warmte haar soms te veel en dan is zo’n witte, wegwaaiende jurk altijd handig om in je arsenaal te hebben. Het is fijn om te zien dat Nikkie het niet te heet onder de voeten krijgt en alles niet helemaal alleen hoeft te doen. Een groot, warmhartig support team aan dames lijkt Nikkie en haar bedrijf Nbrands goed te helpen.

Nikkie Plessen minimaliseert qua kleding, niet marketing

Qua promotie lijkt Nikkie deze zomer wederom ook geen stap terug te doen. Ze gaat voor maximale kansen op groei. En om hier zeker van te zijn promoot ze van alles en nog wat op haar Instagram. Een erg handige truc natuurlijk, kijkers trekken met luchtige jurkjes en daarmee via je Instagram naar de winkel sturen. Of deze manier van marketing in de smaak valt of dat het nog te koud is voor dit soort jurkjes lijkt nog discutabel. Haar fans zijn in ieder geval onder de indruk van haar moed tijdens deze zonnige, maar toch wel winderige periodes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wielrenster Puck Moonen lift haar dekentje omhoog en onthult bedpartner (Foto!)

Puck Moonen deelt een opmerkelijke video op haar Instagrampagina. Ze doet haar deken omhoog en laat haar onderkant helemaal zien. Ook haar bedpartner komt hierbij goed in beeld!

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!