Foto: Nikkie Plessen toont dikke flessen in strakzittend blouseje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als fashion trendsetter trekt Nikkie Plessen wel vaker shockerende outfits aan, maar dit strakke broekje zal je echt versteld doen staan!

Nikkie Plessen is niet te missen in de fashion industrie. De kledingstukken van de knappe blondine vliegen als warme broodjes over de toonbank, en hoe kan het ook anders? Het zijn niet alleen bijzondere artikelen, Nikkie weet ze ook gewoon fantastisch te verkopen met haar geweldige figuur. Als je eenmaal gezien hebt hoe spectaculair dit broekje op haar billen eruit ziet wil jij ‘m ook ineens in huis hebben! Nou nog hopen dat je Nikkie erbij krijgt.

Nikkie Plessen maakt volgers wild met loeistrak broekje

Als influencer en fashion-icoon trekt Nikkie Plessen wel vaker uitdagende outfits aan. Je moet de trends natuurlijk een beetje volgen! En gelukkig voor ons lijkt Nikkie vooral fan te zijn van loeistrakke broekjes en onthullende outfits, en dat levert de lekkerste plaatjes op. Zo postte ze recent dit heerlijke filmpje achter de schermen waarbij ze wel een héél onthullende outfit aanheeft. Haar jeans lijken namelijk wel op haar huid geschilderd zo strak, en ook het openvallende bloesje laat weinig aan de verbeelding over. Maar dat is nog geeneens het opvallendste aan het setje! Nikkie heeft namelijk voor een broekje gekozen met opzettelijke gaten aan de zijkant. Haar heupen zijn van alle kanten zichtbaar en zo maakt het strakke setje er pittige boel van. Ook het witte bloesje weet de outfit niet meer te redden. Al hoor je ons niet klagen, want het plaatje is om van te smullen!

Nikkie Plessen post onthullend plaatje in beknellend topje

Ook buiten kantooruren om maakt Nikkie Plessen er een hete boel van. Zo nam ze volgers recent mee op haar ochtendwandeling en trok daarbij een heerlijk strak topje aan! Ook haar piepkleine broekje liet weinig aan de verbeelding over, al zijn we dat gelukkig wel gewend na de eerdere heerlijke plaatjes! Nikkie houdt het ook lekker realistisch met wilde haren en grote zonnebril. Zelfs haar volle lippen laat ze deze keer kaal! Al snappen wij het volkomen. Als wij er zo hadden uitgezien op de vroege ochtend hadden we ook zonder gêne plaatjes gepost. Nikkie bewijst moeiteloos dat ze een ware schoonheid is en met het pittige pakje daarbij is het een plaatje om van te watertanden.

Nikkie Plessen slaat over in onthullende zomerjurk

Maar niet alleen broekjes staan Nikkie Plessen fantastisch, ook jurkjes draagt ze als een waar model. Zo wist Nikkie recent nog in één klap al haar fans te verleiden met deze onthullende zomerjurk. De beeldschone blondine was het toppunt van charme en klasse en pronkte trots met haar heerlijke figuur en strakke benen. En met geweldige resultaten, want het kiekje is om van op je knieën te vallen zo lekker! Maar Nikkie zou Nikkie niet zijn als ze er niet ook een onverwacht tintje aan zou geven. Als fashion-koningin moet ze je natuurlijk wel even twee keer doen kijken naar haar lekkere outfits! Ditmaal wist ze dat voor elkaar te krijgen door overduidelijk haar over te slaan! Door de open rug wisten we dat natuurlijk al, maar het dunne stofje laat ook van voren niets aan de verbeelding over! Wat een cadeautje voor haar fans!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!