Foto: Nikkie Plessen rent in badpak over het strand

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen kan het niet laten om zich nog als een twintigjarig model te kleden. Eerlijk is eerlijk: ze kan het hebben! Dit keer rent de blondine in een felroze uitgesneden badpak over het strand..

Nikkie Plessen gaat voor extreme outfit

Het is niemand ontgaan dat Nikkie Plessen momenteel op een luxe vakantie is. De modeontwerpster neemt het er lekker van tijdens een uitgebreide zomervakantie in Frankrijk. Samen met haar man en kinderen is Nikkie lekker aan het vertoeven in het zonnige zuiden van Europa. Daarbij neemt Nikkie altijd koffers vol kleding mee want ze moet wel haar eigen merk blijven promoten. Daarom verschijnt Nikkie elke dag een paar keer in een andere outfit. Daarnaast wil Nikkie er ook heel erg graag nog jong uitzien. Inmiddels heeft Nikkie dus twee kinderen en is ze zevenendertig maar niks is de blondine te gek. Zo gaat Nikkie zonder pardon extreem gekleed het strand op. Dit keer ook nog eens in een felroze badpak. Niet zo’n degelijk model dat de meeste volwassen vrouwen dragen maar een die bij haar buik helemaal is uitgesneden. Zo krijgt dat stukje huid ook een mooie kleurtje. Daarbij rent Nikkie voor de foto op haar Instagram ook nog eens lachend over het strand.

Nikkie Plessen voor het eerst in huiskleding

Na Nikkie Plessen haar parade over het strand was het tijd voor een rustige avond op vakantie. De blondine was vast erg moe van het rennen en poseren op het strand dus gunde ze zichzelf wat ontspanning. Normaliter deelt Nikkie alleen haar chique outfitjes of bikini’s maar dit keer gaat ook Nikkie Plessen voor een comfortabel pakje. Het is dan wel weer een pak uit haar eigen kledinglijn, maar goed. De blondine draagt een helemaal witte outfit bestaande uit een trainingsbroek en T-shirtje. Hierdoor lijkt Nikkie extra bruin van al het zonnen. Het is filmavond en Nikkie kiest voor Mr & Ms Smith. 

Lees ook: Foto: Nikkie Plessen ligt languit op speedboot in piepklein topje

Nikkie Plessen boos op zoontje

Bij een filmavondje hoort natuurlijk ook wat lekkers. Waarschijnlijk heeft Nikkie een redelijk streng dieet want anders zal ze nooit zo dun blijven. Al doet Nikkie haar Instagram anders vermoeden wanneer ze weer aan een tafel met bergen eten zit. Wellicht neemt Nikkie overal een hapje van. Zo neemt de modeontwerpster ook een bakje chips bij de film. Maar wanneer haar zoontje ook een chipje probeert te pakken kijkt Nikkie hem met een boze blik aan. Hij moet het duidelijk niet proberen om aan zijn moeders eten te zitten. Vervolgens plaatst Nikkie ook nog een filmpje van een dikke vette hamburger. Zou Nikkie helemaal klaar zijn met haar dieet of gewoon een cheat day hebben?

Nikkie Plessen en zoontje

Nikkie Plessen flaneert met rode roos

Een ander filmpje dat Nikkie Plessen deelde op haar Instagram is wederom een van zichzelf. Dit keer is ze aan het flaneren over straat in een hele strakke broek en twee een soort geknoopte servetten als topje. Daarbij heeft Nikkie heel trots een rode roos vast. Waarschijnlijk heeft ze die van haar man gekregen. Bij het filmpje schrijft Nikkie: ”En we gaan nog niet naar huis.”.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.