Foto: Nikkie Plessen ligt languit op speedboot in piepklein topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen is lekker op vakantie in Frankrijk. Hier is Nikkie uitgebreid aan het genieten terwijl ze met een mini topje in een speedboot zit. De blondine moet oppassen dat hij niet wegwaait op het water!

Lees ook: Foto: Nikkie Plessen laat zich van twee kanten zien in strakke spijkerbroek

Nikkie Plessen ligt te flaneren in boot

Eigenlijk gaat de succesvolle onderneemster Nikkie Plessen het hele jaar rond uitgebreid op vakantie. Van een tripje naar Ibiza in oktober tot een peperdure skivakantie in januari, niks is te gek voor Nikkie. Nu het ‘officiële’ vakantie seizoen is aangebroken kan het dus ook niet anders dat Nikkie ook nu weer haar koffers heeft gepakt. De man van Nikkie heeft zijn eigen pilotendiploma en regelmatig vliegt hij zijn gezin naar een zonnige bestemming. Nikkie lijkt altijd ontzettend te genieten van haar luxe vakanties. Dit keer is het gezin van vier naar Frankrijk afgereisd. Hier zien we dat Nikkie op een speedboot aan het vertoeven is. Waarschijnlijk gaat het iets te snel om rustig een rosétje te drinken maar selfies maken lukt Nikkie nog wel. Op de video is te zien dat Nikkie een piepklein topje aan heeft. Het lijkt geen hele goede bescherming om in een speedboot over de zee te scheuren. Waarschijnlijk maakt dat Nikkie Plessen niet zoveel uit want het belangrijkste is dat ze er goed uitziet, en dat is gelukt.

Nikkie Plessen in open blousje

De foto’s van de jaloersmakende vakantie van Nikkie Plessen blijven maar binnenstromen. Van wijn drinken op het strand naar een kermis en boottochtjes. Het gezin is op een eiland dichtbij de Franse kust. Nikkie heeft al flink wat uren liggen zonnen want op de foto die ze op Instagram plaatst is ze heel bruin geworden. De blondine draagt, uiteraard, haar eigen kleding wat bestaat uit een heel kort spijkerbroekje en een openvallende witte blouse. Dit maakt Nikkie af met een oranje tasje met bijpassende gekleurde slippers. Op de foto ziet Nikkie er stralend uit dus ze lijkt erg te genieten van haar vakantie.

Nikkie Plessen duikt in het zand

Het ziet ernaar uit dat Nikkie niet alleen maar aan het flaneren is in korte topjes en witte blousjes. Zo vindt de blondine het blijkbaar niet erg om haar handen een beetje vies te maken. Samen met haar twee jonge kinderen heeft ze een zandkasteel gebouwd. Het is ook niet de minste dus ze hebben flink hun best gedaan. Of Nikkie haar zoon en dochter hebben het kasteel gebouwd en ze heeft zelf enkel een foto gemaakt. Waarschijnlijk is dat nog de meest voor de hand liggende optie.

Nikkie Plessen zandkasteel

Nikkie Plessen als Pipi Langkous

Het is dan wel vakantie voor Nikkie Plessen maar toch blijft de blondine erg druk bezig met haar Instagram. Aan de ene kant waarschijnlijk om haar volgers te laten zien waar ze allemaal is en aan de andere kant voor promotie van haar merk NIKKIE. Bij elke outfit die Nikkie draagt op vakantie wordt uitgebreid beschreven om welk item uit haar collectie het gaat. Dit keer heeft Nikkie waarschijnlijk net in het water gesprongen want ze heeft haar natte haar gevlochten. Hierdoor heeft Nikkie twee vlechtjes naast haar hoofd hangen en zo lijkt de blondine net op Pipi Langkous. Zelf maakt Nikkie ook deze vergelijking.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.

Prinses Eloise van Oranje is dolblij met metamorfose, maar zie jij het verschil? (beelden!)

Onze prinses Eloise van Oranje krijgt een gratis transformatie en is hier dolblij mee. Maar eigenlijk ziet niemand echt verschil... Jij wel?

Lynn Hermanussen en Gio Latooy kondigen zwangerschap aan (foto!)

Het beroemde koppel brengt groot nieuws op hun Instagram. Lynn is namelijk zwanger!