Foto: Nikkie Plessen paradeert zonder broek door kleedkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen heeft met haar eigen merk een voorbeeldfunctie. Toch loopt ze nu opeens zonder broek door de kleedkamer…

De prachtige modemagnaat Nikkie Plessen loopt in het bijzijn van anderen zonder broek door de kleedkamer. Nikkie is altijd bezig met het passen van nieuwe kleding. Ook nu is dit het geval. Het lijkt er alleen op dat ze haar broek deze keer is vergeten.

Nikkie Plessen heeft bijna nieuw alternatief voor broek gevonden

Nikkie Plessen laat zichzelf helemaal gaan in de kleedkamer. De knappe modemagnaat is haar broek vergeten aan te trekken. Ze heeft wel bijna een nieuw alternatief gevonden voor een broekje. Nikkie heeft enorm hoge laarzen aangetrokken om het te compenseren. De laarzen komen alleen net niet hoog genoeg om als broek te functioneren. Voortaan moet Nikkie dus maar een broekje aantrekken.

Nikkie Plessen ziet er zonder broek heerlijk uit

De beeldschone blondine laat zien dat een jurkje ook genoeg is. Het jurkje functioneert als topje en broekje in één. Door haar enorm hoge laarzen lijkt het er alleen op dat ze naast het jurkje niks aan heeft. Ze loopt met het nieuwe outfitje trots door de kleedkamer. De andere dames vinden het dus geen raar zicht dat ze geen broek aan heeft. Wie weet lopen alle dames daar wel zonder broek door de kleedkamer. Als man zou dat genieten zijn!

Nikkie Plessen te gast bij RTL Boulevard

De modemagnaat Nikkie Plessen was recent aanwezig bij RTL Boulevard. Hier wordt Nikkie Plessen gezien als ‘lifestyledeskundige’. Ze geeft bijvoorbeeld uitleg waarom bepaalde kledingstukken uit de mode raken en waarom sommige stukken juist weer terug in de mode komen. Wanneer je naar haar luistert kom je er dus snel achter wat voor kleding je dus moet inslaan. Wie weet vertelt Nikkie Plessen de volgende keer wel dat broeken overbodig zijn. Over een tijdje loopt niemand in Nederland meer met een broek. Enorm hoge laarzen zijn dan de nieuwe mode.

Nikkie Plessen loopt met gat in broek over straat

De prachtige modemagnaat loopt op haar dode gemak over de winkelstraat. Dit doet ze alleen in een wel hele aparte broek. Nikkie heeft namelijk een gat in haar broek. Niet een gat wat je soms bij je knieën hebt zitten of van die gaten die nu in de ‘mode’ zijn. Nee Nikkie Plessen heeft een gat op een wel hele apart plek zitten. Aan de zijkant van haar bovenbeen komt opeens een stuk been tevoorschijn. Ook bij haar scheenbeen heeft de knappe blondine een gat zitten. Haar eigen volgers waarschuwen de modemagnaat ook dat er gaten in haar broek zitten. Al zal ze zelf wel door hebben dat de gaten erin zitten. Dit is waarschijnlijk de nieuwe mode. Straks in de winter wordt het alleen wel een beetje koud wanneer je met gaten in je broek rondloopt. Ze zeggen het niet voor niets: Wie mooi wil zijn moet pijn lijden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties. 

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!