Foto: Nikkie Plessen pakt eerste zonnestralen met luchtig zomerjurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen neemt het er goed van. De prachtige presentatrice van RTL Boulevard gaat in een wit zomerjurkje naar buiten om de zon te begroeten. 

Als er iemand is die verstand heeft van de laatste mode, dan is het wel de prachtige Nikkie Plessen. Niet alleen weet ze iedere week haar geweldige advies te verkondigen in RTL Boulevard, ook heeft ze haar eigen kledinglijn, met als doel alle vrouwen van Nederland er prachtig uit te laten zien. En Nikkie neemt daar natuurlijk zelf het voortouw in. Want op het moment dat er een kledingstuk op de foto moet worden gezet, springt Nikkie in de houding. Zo ook met haar zomerse jurkje.

Lees ook: Video: Losgeslagen Nikkie Plessen gaat man te lijf

Nikkie ziet er geweldig uit op zomerse foto

Het heeft ook zo zijn voordelen, het gezicht zijn van je eigen modemerk. Zo mag je namelijk alle kleding zelf eerst een keertje uitproberen voordat ze in de handel gaan. Nikkie weet dat voor een echt zomerjurkje er ook een zomerse foto gemaakt moet worden. Je kan moeilijk een kort zomerjurkje aanprijzen met grijze luchten. Dan wil niemand de kleding meer hebben. Dus toen de eerste zonnestralen het land binnenkwamen, stond Nikkie al klaar met een camera in de buurt.

Nikkie draait een rondje voor de video

Natuurlijk speelt mooi weer een rol in het maken van goede fotografie, maar Nikkie moet er ook op letten dat ze de kleding vanuit meerdere interessante hoeken laat zien. Dus draait ze op video een keer een rondje om de kleding maar eens van alle knappe hoeken te tonen.

Nikkie is zelf helemaal verliefd op creatie

Het gebeurt wel vaker, dat ontwerpers helemaal verliefd zijn op hun design, maar bij Nikkie slaat dat nog wel eens een tikkeltje door. Dat komt, omdat de meeste ontwerpers niet altijd in hun eigen kleding lopen. Maar Nikkie wel, en daardoor weet ze als geen ander hoe goed ze er uit ziet in haar zomerse jurkje. En dat zorgt er weer voor dat ze helemaal verliefd raakt op het luchtige kledingstuk.

Nikkie moet na fotoshoot gelijk weer door

Heel erg lang heeft Nikkie niet om van de zon te genieten, want na haar foto sessie moet de prachtige blondine gelijk weer door naar de studio van RTL Boulevard. Daar mag ze weer haar zegje doen over aparte kledingcombinaties en opvallende jurkjes. Misschien dat ze nog even stiekem haar eigen witte jurkje aanprijst.

Nikkie maakt zwoele reclame voor eigen kleding

Nikkie weet dat de kleding zichzelf niet verkoopt. Daar moet je een klein beetje je best voor doen. En dus zet ze haar zwoelste blik op om de kijker te overtuigen het jurkje voor zichzelf of hun partner te kopen. En dat gaat haar best goed af. Wie kan er nou “Nee” zeggen tegen de zwoele en intieme blik van Nikkie? Er zijn maar weinig mensen op deze aarde die de charmes van deze prachtige vrouw kunnen weerstaan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zorgt tafeldame Angela de Jong wéér voor ondergang Vandaag Inside?

Angela de Jong schuift weer aan bij Vandaag Inside! Gaat het deze keer wel goed, of gaat de show hierna weer van de buis?

Foto: Hélène Hendriks werkt zich in het zweet met bekende vriendin

Hélène Hendriks heeft altijd gezegd dat ze een wild avontuurtje met deze blondine nóóit af zou slaan. Krijgt ze daar spijt van?

Privé foto van Boerin Janine in badkleding duikt op na BZV

Boerin Janine lijkt lekker te genieten met haar vriendinnen op vakantie! Met z'n allen poseren ze in badkleding..