Foto: Nikkie Plessen mept erop los in pittig kort broekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dat Nikkie Plessen mega actief is op haar Instagram weten we. Normaal toont ze zich altijd vrolijk voor de camera, maar deze keer ging het er agressief aan toe…

Nikkie Plessen heeft een vast ritueel als het gaat om Instagram foto’s. De blonde modeontwerpster trekt een nieuw setje NIKKIE-kleding uit de kast, maakt een foto en roept het om via Instagram. Deze keer doet ze het anders. Haar volgers krijgen een aantal flinke meppen voor hun kiezen!

Stoere Nikkie Plessen valt volgers aan met tasje

In onderstaand filmpje laat Nikkie Plessen zich van een andere kant zien! De blondine droeg een stoere zwarte zonnebril en slaat met haar handtasje de camera aan gort! Eerst draagt ze roze, dan blauw, en voor je twee keer geknipperd hebt is het alweer voorbij. Er gebeurt een hoop! Wat sowieso op je netvlies gebrand staat is dat pittige korte broekje van Nikkie. Ze staat bekend als een warmbloedige dame, aangezien ze ook in koude temperaturen haar benen aan de buitenwereld toont. Zoals ze zelf zegt gaat fashion toch vóór comfortabel! Opvallend feitje is dat Nikkie eindelijk TikTok ontdekt lijkt te hebben. Nikkie is inmiddels 36 jaar maar ze gaat toch proberen populair te worden met filmpjes op het platform waar voornamelijk tieners te vinden zijn. Eén ding weten we zeker; Nikkie brengt altijd graag zichzelf in beeld. Het gaat dus sowieso de moeite waard zijn om dat TikTok account goed in de gaten te houden!

Lees ook: Video: Nikkie Plessen geschokt door melkfabrieken Britney Spears

Volger wil Nikkies huwelijk laten stranden

Nikkie Plessen postte een foto van zichzelf staand en wegkijkend met als bijschrift:” Wel, niet, wel, niet ???” Duidend op de peperdure gele Chanel-tas die ze in de winkel aan het uitproberen is. Misschien gelijk weer een nieuwe tas om mep filmpjes mee te maken? Een volger van Nikkie had geen aandacht voor de tas en Nikkie haar keuze stress maar alleen voor de ring die om haar wijsvinger droeg. De volger vraagt ook met enige brutaliteit of Nikkie haar ring ook verkoopt. Op zich niet helemaal een rare gedachte aangezien Nikkie altijd alles verkoopt wat ze zelf draagt. Helaas zal Nikkie haar ring toch niet zo snel verkopen want ze lijkt nog helemaal gelukkig in de liefde met haar man Ruben.

Nikkie Plessen een keer aan de zijlijn

Meestal is Nikkie Plessen natuurlijk the center of attention. In alle foto’s en video’s die voorbij komen zien we vooral veel Nikkie. Toch besloot Nikkie om als goede moeder alle credits aan haar dochter Jolijn te geven. Nikkie ging kijken bij een hockeywedstrijd van haar dochter. De sport hockey zal vast een beetje een aangemoedigde keus zijn geweest van Nikkie zelf. De sport die ook wel een beetje voor kakkers is past natuurlijk perfect in het straatje van Nikkie samen met een duur huis in Amsterdam-Zuid. Vol trots postte Nikkie dat ze dus bij de wedstrijd was kijken. Gelukkig was het stralend mooi weer dus onze Nikkie kon lekker met haar zonnebril aan de zijlijn staan. Nikkie heeft 1 dochter en 1 zoon dus als ze beiden actief sporten worden het drukke weekendjes aan de zijlijn voor Nikkie.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman smeekt om de noten van haar knappe collega Robin Groot (foto!)

Pien Hersman is samen met haar vriendin en collega Robin Groot en wilt heel graag haar noten hebben. Dus ze zit op de bank te smeken!

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...

Hugo de Jonge zwaait af in gezelschap van harig beest en mooie dochter (foto’s!)

Hugo de Jonge laat weten dat hij bezig is met zijn afscheidsspeech en laat dan een foto zien met prachtige dochter!