Foto: Nikkie Plessen legt nadruk op haar voorgevel in doorschijnend topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen is licht doorgeslagen in haar kledingkeuze. De blondine laat haar voorgevel bijna volledig zien in een topje dat niks aan de verbeelding overlaat…

Nikkie Plessen zet grof geschut in

Het maakt modeontwerpster Nikkie Plessen niks uit dat ze ondertussen al meer dan veertig kaarsjes voor haar verjaardag heeft uitgeblazen. De blondine zal toch wel blijven wat ze zelf wil. Nu is dat vaak iets wat erg jeugdig is of erg . Zo draagt Nikkie misschien wel de aller kortste broekjes die er in heel ons land te koop zijn. Het is wel zo dat Nikkie hele mooie lange, vaak gebruinde, benen heeft. Toch is het soms een beetje heftig wat Nikkie allemaal aantrekt op een doordeweekse dag. Het is in ieder geval niet saai, en Nikkie doet het erg goed met haar eigen kledingmerk. Voor een nieuwe productlijn heeft Nikkie weer een erg spannend topje gekozen om aan te trekken naar haar gelegenheid. Op onderstaande video is te zien hoe Nikkie aan het flaneren is in haar nieuwe bodystocking. Nikkie doet alsof ze hartstikke nonchalant de trap afloopt, maar niemand kan zijn of haar aandacht van haar voorgevel afhouden. Vervolgens wordt er door de onbekende cameraman ook nog even ingezoomd op Nikkie haar royale voorkant. Hier krijgt de blondine natuurlijk gegarandeerd kopers mee.

Nikkie Plessen in erg doorschijnend topje

Nikkie Plessen in video met Chantal Janzen

Voor een nieuwe collectie van Nikkie Plessen haar merk Fifthouse heeft Nikkie het groots aangepakt. Zo verschijnen de laatste tijd al vele foto’s en video’s van de nieuwe collectie van de kledinglijn op Nikkie haar Instagram. En als het kledingstuk het Instagram account van Nikkie zelf haalt, weet je dat het een succes zal worden in de winkels en online. Toch besloot Nikkie nog een flinke stap verder te denken. Want waarom stopt ze niet een andere erg knappe blondine in haar nieuwe kledinglijn voor een shoot? En laat de gelukkige nou net Chantal Janzen zijn. Chantal en Nikkie maken een duo waarvan we niet wisten dat we het nodig zou hebben, maar hij is erg goed. Op onderstaande video is te zien hoe Nikkie de shoot aan het regisseren is terwijl Chantal uitgebreid staat te poseren in de kleding.

Lees ook: Video: Nikkie Plessen laat zich zien in zeer riskant topje

Nikkie Plessen laat volgers onder rokje kijken

Zelfs voor de herfst collectie van Nikkie Plessen haar kledingmerk wil de blondine het toch graag spannend houden. Er zijn maar weinig items waar geen spannende outfit van kan worden gemaakt. Van een doorschijnend topje tot aan een extreem kort rokje; bij Nikkie kan het allemaal. Dit keer kiest Nikkie in onderstaande video voor een lange rok. Toch moet er natuurlijk een spannende touch aanzitten, en dat is in dit geval de gigantische split. Zo is het bijna onmogelijk om niet naar binnen te kijken bij Nikkie.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!