Foto: Nikkie Plessen laat kort jurkje van haar schouders vallen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen ziet er wederom uit als een plaatje. Ze weet alleen geen keuze te maken tussen schouders tonen of verbergen. Maar ze weet precies aan wie ze dat moet vragen gelukkig.

Nikkie Plessen is zelf mode expert van beroep en heeft ook nog haar eigen bedrijf gericht op de mode. Maar toch weet ook zij af en toe niet wat ze moet dragen. En weet ze dat eenmaal wel, dan kan zo’n outfit van haar ook nog is op meerdere manieren gedragen worden. Zoals we nu zien op haar Instagram post zit ze te twijfelen of ze met open schouders de deur uit moet, of toch deze verborgen houdt. Uiteindelijk weet ze zich geen raad meer en als noodoplossing vraagt ze dan maar aan haar volgers of die haar kunnen helpen met advies. Daarna kan ze met een gerust hart, vele likes en commentaren en met een mooie jurk naar buiten. Het is niet helemaal wat je van een mode expert verwacht, dit gedrag, maar het werkt wel.

Nikkie Plessen wil leuker worden

Het uiteindelijke doel van de onwetende en twijfelende blondine is om nog leuker te worden. En waarschijnlijk ook nog om de jurk te verkopen via haar eigen bedrijf N BRANDS. Aan de populariteit van de Instagram post moet dat laatste wel lukken. Zoals altijd krijgt ze vele likes en na verloop van tijd ook de juiste adviezen binnen. Je zou verwachten dat ze ook gewoon een van haar vele medewerkers kan vragen voor hulp. Maar deze post vindt ze blijkbaar een stuk meer efficiënt. Ze moest toch weer wat online zetten en aandacht vragen voor de jurk. Dus dan is het maar een handeling extra om advies in te winnen.

Nikkie moet zich goed insmeren

Het advies luidt: schouders mogen open getoond worden op straat. Op de volgende foto is te zien dat Nikkie daadwerkelijk luistert naar alle wijsheid van haar volgers en eenmaal op straat toont ze de jurk inderdaad wat naar beneden geschoven. Nu de zon in Nederland een heel stuk verder is moet ze zichzelf wel nog even goed insmeren en dit ook blijven doen. Anders worden de open, omlaag getrokken jurken vanzelf vervangen voor een haast onverkoopbaar T-shirt. Voorlopig lijkt ze vooral te genieten van de zon en ook met haar huid blijkt alles dik in orde gelukkig.

nikkie open jurk

Mevrouw Plessen corrigeert

Nikkie vertelde onlangs nog in RTL Boulevard over hoe ze graag mensen adviseert. Of, eigenlijk corrigeert. Ze besprak corrigerend ondergoed in de talkshow. Ook over mannen ondergoed heeft ze veel verstand, deze alleskunner. Nu haar eigen outfits nog. Het corrigerend ondergoed is wel een nieuwe trend in Nederland en vele mannen doen gewoon een boxer aan. Maar Nikkie ziet kansen om ook haar mannelijke medemens nog mooier/slanker te maken. Gratis en voor niks krijg je het advies van haar om de onderbroeken te kopen. Natuurlijk zal je als gecorrigeerde man, wel moeten betalen voor het uiteindelijke product.

Nikkie geeft  en toont zekerheid in talkshow

Het zelfvertrouwen dat ze in de talkshow, of als leidster van N BRANDS continu uitstraalt ontbrak dus even recent bij de blondine. Maar ze is gelukkig dan open en totaal niet koppig. Na al die jaren ervaring leert ze nog steeds graag bij van iedereen en dat brengt haar en haar mode imperium vast weer een hoop omzet, én meer volgers voor haar Instagram.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nochtli trekt sportbroekje naar beneden

Nochtli Alvarez is misschien niet de meest bekende Youtuber en influencer van het land, maar bewijst met haar prachtige foto's en video's dat je haar zeker moet volgen. 

Video: Sylvana IJsselmuiden wordt geplet in treincoupé

Sylvana IJsselmuiden is iemand waar anderen meestal voor aan de kant gaan, maar nu wordt ze in de trein helemaal geplet.

Foto: Zangeres Elize schudt met achterkant na spannende ontmaskering

Zangeres Elize schudt wild met haar achterkant tijdens een live optreden. Terwijl ze aan het schudden is, wordt haar ware identiteit ook nog eens ontmaskerd op tv!