Foto: Nikkie Plessen is erg harig op onverwachte plek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen zorgt altijd erg goed voor zichzelf. Het is dus erg onverwachts dat er opeens een pluk haar tevoorschijn komt. 

De prachtige modemagnaat Nikkie Plessen is altijd bezig met het passen van nieuwe setjes en het uittesten van haar eigen nieuwe kleding. Nu is ook weer geen uitzondering. Ze heeft een van haar nieuwe truien aangetrokken en die geven Nikkie een beetje een vachtje. Dus daar maakt de knappe dame een grapje over. Gelukkig is Nikkie niet echt zo harig op haar arm, al zou Nikkie, haar kennende, daar vast wel een bepaalde zalf voor klaar hebben liggen. Het lijkt erop alsof Nikkie in haar video bezig is met de voorbereidingen van een nieuwe fotoshoot, dus dat betekent dat je binnenkort weer kan genieten van meer foto’s van de knappe blondine. Dat is natuurlijk zeer goed nieuws.

Lees ook: Foto: Nikkie Plessen doet pirouette in zeer luchtig jurkje

Nikkie maakt de herfstdagen straks wat warmer

Het is alweer echt tijd voor de herfst en Nikkie zorgt ervoor dat alle vrouwen van Nederland er straks op hun best uit zien. Dat is mooi, want dat betekent dat je, dankzij Nikkie, in de herfst ook nog wat leuks hebt om te zien in plaats van alleen maar hele dikke jassen en truien. Nikkie zoekt goed de grens op tussen functioneel en modieus en test natuurlijk al haar kleding eerst zelf uit. Ze moet wel weten hoe het staat voordat ze het kan verkopen. Ook deelt ze altijd een klein voorproefje met haar volgers. Zo hebben zij een leuk plaatje om naar te kijken en weet Nikkie gelijk of haar kleding in de smaak valt.

Nikkie staat model in eigen kleding

Voor al haar kleding speelt Nikkie model. Dat scheelt enorm, want zo hoeft ze niet telkens modellen in te huren om fotografie voor haar kleding te doen. haar hele bedrijf is toch rondom Nikkie opgebouwd, dus dan kan je maar beter echt alles zelf blijven doen. Nikkie vindt het in ieder geval heerlijk om zelf voor de camera te verschijnen. Anders had ze ook al lang iemand anders geregeld om dat voor haar te doen. Maar de knappe modemagnaat vindt het beetje extra aandacht wat de foto’s haar opleveren zeker geen nadeel. Daarbij laat ze zo gelijk zien dat ze honderd procent achter haar eigen kleding staat.
De knappe blondine kan niet zonder haar koffie

Nikkie Plessen maakt vanwege haar werk wel zeer lange dagen. En daardoor is ze soms wel eens een beetje moe. Maar dat maakt niet uit, want ze houdt van haar werk. Wat ze dan wel nodig heeft is een kopje koffie in de ochtend om haar weer een beetje alert te krijgen. Zonder start Nikkie haar dag niet. En zelfs het halen van een kopje koffie, doet Nikkie op een modieuze manier. Want als er iets is wat deze knappe dame goed kan, dan is het wel beeldschoon voor de dag komen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat je dwars door nauwelijks aanwezig topje kijken (foto!)

Jutta Leerdam is nog geen half uur terug in Nederland of ze begint al weer mooie foto's te maken voor haar vriendje Jake Paul.

Maan de Steenwinkel laat zich filmen op afgelegen strand en heeft het overduidelijk koud (video!)

Maan de Steenwinkel heeft een video online gezet, waarin blijkt dat ze het duidelijk een beetje koud had. Alles valt namelijk te zien. 

Knappe schaatsster Femke Kok doet midden op straat aan zelfliefde (foto!)

Femke Kok heeft een nieuwe foto online gezet en al haar fans worden gelijk helemaal wild. Het plaatje heeft duidelijk het gewenste effect.