Foto: Nikkie Plessen heeft iets raars op haar buik hangen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zelfs miljonair Nikkie Plessen begint last te krijgen van de inflatie in Nederland zo te zien. Op een recente foto werd de blondine gespot met een wel heel bijzonder, en waarschijnlijk goedkoper, alternatief voor een fris topje!

Nikkie Plessen is klaar voor een topzomer

Presentatrice Nikkie Plessen is normaal gezien een echt fashion-icoon. Op een nieuwe foto stond ze op straat om haar nieuwste item in de etalage te zetten. Ze laat zichzelf fotograferen in een zomerse outfit waarin ze zichtbaar geniet van de eerste zonnestralen. Zou ze speciaal gewacht hebben om deze outfit te onthullen aan het publiek totdat de winter eindelijk ophield? In alle haast heeft ze mogelijk het verkeerde uit de (keuken)kast getrokken. Haar topje lijkt namelijk wel een beetj op een gevouwen servetje! Of zou dit dan toch een van de geheime wapens zijn van Nikki dit seizoen? Toegegeven, het geheel ziet er gelikt uit. Met een witte broek, knalrode tas en ook nog een lichtblauw vest maakt ze de ouftit toch weer een mooi geheel. Het is bovendien slim om ‘laagjes’ aan te trekken met dit weer. In de schaduw is het namelijk nog steeds gevaarlijk koud, zelfs met een strakblauwe hemel. En officieel is het nog een tijdje winter. Maar Nikki denkt daar anders over…

Nikki houdt rekening met laag budget

Je zou het niet verwachten, maar ook de vermogende Nikki Plessen blijkt toch mogelijk wat last te hebben van het huidige economische klimaat. Dan passen dit soort minimalistische outfits natuurlijk wat beter dan de ontzettend dure exemplaren. Daarvoor lijkt ook Nikki het toch wel te mooi te vinden. Ze toont haarzelf en haar outfit vol trots in een onbekende straat, maar de zonnetjes op de foto die ze er maar bij heeft gezet toont een ding aan volgens de 36-jarige blondine: warmte gaat hoe dan ook onze kant op komen en met zo’n topje ben je uitermate goed voorbereid. Laatst liet ze bij RTL-boulevard trouwens al weten dat spijkerstof de dienst gaat uitmaken dit lenteseizoen. Dat servetten ook deel gingen uitmaken van de nieuwste trends, dat vergat ze er helaas bij te vertellen. Maar gelukkig weten we dat nu door haar Story op Instagram wel.

Nikki Plessen is klaar voor de lente

Vast en zeker heeft de fashionista ruim genoeg kleding en nieuwe creaties die haar kant op komen om haar warmere dagen goed voor de dag te komen. Misschien komt ze eerst met de goedkopere, luchtigere look voor de lente voordat ze weer verder gaat met de duurdere artikelen uit de collectie. Zoals we Nikki kennen is ze altijd op de hoogte van de nieuwste trends, en als ze dat niet is bepaalt ze zelf gewoon wat mode is. We zijn dan ook nu al benieuwd met welk soort huishoudelijk linnen ze binnenkort uit de kast trekt. Thee- of badhanddoeken? Slabbetjes? Ovenwanten? Laat die foto’s maar komen!

Lees ook: Nikkie Plessen uitgelachen om foto met te losse broek

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dione de Graaff gebruikt haar twee prachtige troeven om kijkers te trekken bij de Avondetappe (foto!)

Dionne de Graaff doet een dappere poging om de kijkcijfers van de Avondetappe te redden, want die zijn niet al te best. 

Jaimie Vaes schokt internet met gloeiend hete foto’s zonder topje

Jaimie Vaes weet iedereen te schokken met haar nieuwe post op social media. Daar heeft ze namelijk bijna geen kleding meer aan!

Romy Monteiro raakt haar topje bijna kwijt aan de rand van zwembad (foto!)

Romy Monteiro is even heerlijk aan het genieten van de rust aan het zwembad, maar dat pakt toch even anders uit dan verwacht.