Nikkie Plessen uitgelachen om foto met te losse broek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Mode-icoon Nikkie Plessen valt vaker op met haar in het oog springende outfits, maar wat de tv-presentatrice nu weer aan heeft getrokken? Terwijl ze normaal altijd lyrisch is over haar eigen looks, lijkt ze nu zelf niet eens onder de indruk. Ook haar volgers lachen Nikkie stiekem een beetje uit…

Nikkie Plessen gaat met foto terug naar 70’s

Meestal staat Nikkie Plessen volledig achter haar outfits, maar op deze foto zie je dat de blondine soms ook minder enthousiast kan zijn over de kleding zie ze aantrekt. Dit keer gaat het om een broek met wel heel erg wijde die tot de enkels van Nikkie reikt. Deze nieuwste, licht op de lachtspieren werkende look zou ze vast en zeker niet zelf uit de kast hebben getrokken. Het lijkt totaal anders dan wat ze normaal aantrekt. Zou ze een broek van haar moeder geleend hebben? Dit soort spijkerbroeken zag je veel terug in de disco-tijd, maar Nikkie lijkt dat te zijn vergeten. Waar genoeg BN’ers tegenwoordig kiezen voor gesloten en strakke broeken gooit deze 36-jarige het over een hele andere boeg. Misschien start ze op deze manier wel een trend! Haar volgers lijken, aan de reacties te zijn, toch nog niet helemaal klaar voor dit soort broeken. De meesten vinden de broek een tikkeltje té ver gaan. Werk aan de winkel, Nikkie!

Nikkie Plessen is klaar voor frisse enkels

Net op tijd kiest Nikkie voor een luchtigere broek dan een ‘normaal’ gesloten model. Het weer in Nederland gaat weer de zonnige kant op en de lente komt vast ook een keertje om de hoek kijken. Dan is het als modeontwerpster handig om alvast te showen dat de luchtige modelletjes weer uit de kast getrokken kunnen worden. Ze showt ook even dat niet enkel wijde , maar open hakken ook weer uit de schoenendoos gehaald kunnen worden. Nikkie zal er vast genoeg hebben liggen thuis en op haar werk. Een aantal reserve-boots, voor als het toch nog wat kouder wordt, heeft ze ongetwijfeld ook nog wel. De onderneemster blijkt meestal erg goed op de hoogte van wat je wel en niet aan kunt. Een skill die ze met de keuze voor deze broek vast wilt aantonen. Of het hier om een eenmalig uitstapje gaat terug naar “den ouden doosch” is helaas nog niet helemaal duidelijk terug te lezen. Gelukkig vertelt ze vaak genoeg over de aankomende trends bij bijvoorbeeld RTL-boulevard. Of toont de nieuwe trends tijdens een van haar vele modeshows.

Bij RTL-boulevard toont Nikkie nog andere modetrends die minder grappig zijn, spijkerhard zelfs

Recent was het weer de beurt aan Nikkie om maar is te vertellen wat we komend modeseizoen allemaal kunnen aanschouwen om de vrouwelijke benen van modebewust Nederland. Ditzelfde geldt overigens ook voor de mannen die weg zijn van fashion. Spijkerstof blijkt weer helemaal terug te zijn, aldus Nikkie. Die weer aangeschoven was bij het RTL programma. Niet alleen (veel te wijde) spijkerbroeken, maar spijkerrokken en spijkerjasjes kan je gaan zien op straat binnenkort. Als iedereen dan een wijd modelletje aan heeft gedaan, dan weten we in ieder geval al hoe dat tot stand is gekomen…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!