Foto: Nikkie Plessen brengt volgers in extase met doorzichtig corsetje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De aantrekkelijke Nikkie Plessen weet op wonderbaarlijke wijze haar volgers altijd vrolijk te krijgen. Zo ook met deze uitzonderlijke foto. 

Nikkie Plessen kennen we natuurlijk allemaal van haar bedrijfje waarmee ze modieuze kleding maakt voor vrouwen. Die kleding probeert Nikkie zelf ook allemaal uit, zodat ze precies weet wat wel en niet leuk staat en ze echt kwaliteit kan verkopen. Vervolgens deelt ze ook nog eens foto’s van zichzelf in haar eigen ontworpen verleidelijke kleding op Instagram, zodat haar volgers gelijk enthousiast worden van de kleding die Nikkie aanbied. Het is een slimme business move van de blondine die er met slechts één fotootje voor zorgt dat ze meer verkoop, meer volgers, meer naamsbekendheid, goede product foto’s heeft en minder geld kwijt is aan modellen en fotoshoots. Het enige nadeel zijn de hordes kwijlende mannen die het oplevert, maar Nikkie vindt dat stiekem helemaal niet erg. Voor hen trekt ze juist wat spannendere kleding aan, zoals dit corset.

Lees ook: Foto: Nikkie Plessen toont extreem outfit tijdens RTL Boulevard

Wat een prachtige vrouw blijft Nikkie Plessen

Je kan zeggen wat je wilt, maar Nikkie Plessen ziet er na al die jaren nog steeds goed uit. De knappe blondine zorgt goed voor haar en dat zie je terug in de foto’s die ze plaatst online. Het corsetje wat ze aan heeft laat namelijk nog vrij veel van Nikkie haar zien en wat je kan zien is werkelijk waar prachtig om naar te kijken. Nikkie weet met deze outfit zichzelf ontzettend spannend neer te zetten. De knappe businessvrouw vindt het helemaal niet erg om maar weinig aan de verbeelding over te laten. De foto moet juist zo verleidelijk mogelijk zijn. Zo hebben de vrouwen die haar kleding kopen het idee dat ze er straks ook zo verleidelijk uit kunnen zien.

Mannen, deel de foto’s van Nikkie Plessen!

Als je dus wilt dat jouw vriendin of vrouw er binnenkort bij loopt als Nikkie Plessen, dan zal je in actie moeten komen. Nikkie heeft met haar foto’s namelijk de toon gezet, maar je zal misschien nog vaak horen van je vrouw of vriendin dat ze het niet helemaal zeker weten. “Staat dat mij ook zo goed?” wordt dan de vraag. Aan jullie dus de taak mannen om de foto’s van Nikkie met jullie vrouw of vriendin te delen en ze ervan te overtuigen dat dit soort kleding hen ook goed staat. Dan loopt straks niet alleen meer Nikkie Plessen rond in dit soort heerlijke outfitjes, maar zijn alle knappe vrouwen van Nederland opeens goed gekleed.

Nikkie is zelfverzekerd in verleidelijk pakje

Nikkie Plessen komt zeer zelfverzekerd over in haarnieuwe pakje. Ze weet dat ze er goed uit ziet in haar kleding en maakt daar vol gebruik van. Met haar outfits zijn de foto’s van Nikkie Plessen altijd een genot om naar te mogen kijken. Elk kledingstuk lijkt Nikkie perfect te staan. En ze weet daarbij ook heel Nederland te vermaken met haar zelfverzekerde looks. En dat is absoluut een applausje waard.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!