Foto: Nikki Herr gaat in zee met Merel Ek en vormt droomduo

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikki Herr en Merel Ek gaan samenwerken. Door samen een podcast te maken hebben ze een nieuw droom duo gecreëerd. 

Merel Ek en Nikki Herr zijn een echt droom duo

De nieuwe podcast van Merel Ek en Nikki Herr gaat over de belangrijkste thema’s voor de provinciale Statenverkiezingen. Een belangrijk onderwerp, aangezien de meeste mensen in Nederland nog steeds met hun gevoel stemmen in plaats van met hun hoofd. Dankzij Merel en Nikki ben je straks helemaal op de hoogte van wat er speelt deze verkiezingen. Daarbij hebben beide dames een ongelooflijk fijn stemgeluid, dus het is zeker niet vervelend om een langere tijd naar hen te luisteren. De podcast heet In alle Staten en is op Spotify te beluistere. De eerste aflevering staat namelijk al online.

Lees ook: Video: Merel Ek lokt volgers naar stembus met diepgaand filmpje
Waar gaat de podcast van Merel Ek en Nikki Herr over?

In de podcast van de twee aantrekkelijke dames komen allerlei onderwerpen aan bod die te maken hebben met de Provinciale Statenverkiezing. Voor de eerste aflevering, die over stikstof ging, is Nikki langs geweest bij een boer in zuidoosten van het land. Hij is zich bewust van zijn rol om de stikstofuitstoot naar beneden te krijgen, maar loopt tegen veel moeilijkheden aan. Dit soort onderwerpen en meer worden dan besproken door Nikki en Merel en zo krijg je per onderwerp een beetje een idee van wat er speelt in het land en wat elke partij daar van vindt. Zo kan je met een flinke portie kennis richting de stembus stappen straks. Dankzij deze twee dames ben je volledig geïnformeerd over de stand van zaken in Nederland.
Nikki Herr ook buiten  de studio om een prachtige dame

Natuurlijk zie je Nikki vooral in haar pakjes in de studio, maar ook ver daarbuiten is Nikki gewoon een hele aantrekkelijke dame met een goed gevoel voor stijl. Als de zon weer een beetje door komt en de temperatuur omhoog gaat, dan is Nikki een van de eerste die een lekker terrasje op gaat zoeken. En zoals je kan zien doet ze dat graag in een ontzettend leuke outfit. Nikki weet met haar foto’s al haar volgers prima te vermaken.
Merel Ek een keertje niet in het gebouw van de Tweede Kamer te vinden

Voor Merel is het een verademing om een keer ontspannen een podcast op te nemen in plaats van achter politici aanrennen, die vaak al geen zin en tijd in haar hebben, om nog net even een quote te pakken. Merel herken je meestal aan haar blauwe of grijze pakjes en een SBS6-microfoon in haar handen. Nu zien we haar in de podcast eindelijk in een andere setting: ietsjes losser met een grote glimlach op haar gezicht. Al zouden wij ook lachen als de hele dag naast Nikki Herr mochten zitten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Geraldine Kemper gaat helemaal los met knappe vriendinnetjes op afgelegen plekje (foto’s!)

Geraldine Kemper is haar zonnige vakantie aan het vieren zonder veel bedekking! Ze gaat dan ook helemaal los met haar vriendinnen.

Schaatsster Pien Hersman smeekt om de noten van haar knappe collega Robin Groot (foto!)

Pien Hersman is samen met haar vriendin en collega Robin Groot en wilt heel graag haar noten hebben. Dus ze zit op de bank te smeken!

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...