Knappe NOS-presentatrice Malou Petter speelt meest opvallende rol tijdens verkiezingen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Malou Petter is de ‘schermvrouw’ tijdens de uitslagen van de verkiezingen. Iedereen hangt dus aan haar lippen, en het scherm, van deze dame. 

Met deze uitzending maakt Malou Petter zich enorm belangrijk

Omdat Malou voor de schermen met de uitslagen zal staan vanavond, maakt dat haar verreweg de meest opvallende dame op tv tijdens deze avond! Zowel vanavond als morgenochtend zal je overal op televisie de verschillende uitslagen horen van de verkiezingen. Malou mag ons dus de komende dagen vertellen wie de grootste partij van Nederland zal worden. Ze heeft daarmee een erg spannende functie op zich genomen. Malou weet dat er een hoop mense zijn die naar haar zullen kijken. Nu zullen ze waarschijnlijk iets langer kijken dan ze misschien hadden gepland, omdat de mooie dame natuurlijk eigenlijk veel leuker is dan de verkiezingen. En dus hangt heel Nederland vanavond aan de lippen van Malou.

Tweede Kamer omgebouwd voor televisie uitzending

De nieuwe werkplek van Malou vanavond wordt het gebouw van de Tweede Kamer. Dat is namelijk helemaal omgebouwd tot mini-televisiestudio. Vanaf die plek zal je bericht krijgen van de uitslagen van deze verkiezing. En die hoor je natuurlijk getrouw van niemand minder dan Malou Petter. De brunette zal ervoor zorgen dat ze het Nederlandse publiek de hele avond op de hoogte houdt van het laatste nieuws omtrent de verkiezingsuitslagen. Voor Malou zal onderstaande foto de komende uren dus haar uitzicht worden, terwijl ze zich opmaakt voor een lange nacht.

NOS-presentatrice Malou Petter, waar ken je haar van?

De presentatrice is niet zomaar om de hoek komen waaien. Ze werkt al een hele lange tijd voor de NOS. Ze begon daar namelijk ooit als stagiaire. Maar na zich flink bewezen te hebben in Hilversum mocht ze een stapje omhoog en ging ze aan de slag voor het Jeugdjournaal. Dat beviel Malou prima en ze wist ook wel dat ze daar niet zou stoppen met haar carrière. De jaren daarna timmerde de brunette langzaam aan haar loopbaan.

Malou Petter was het Jeugdjournaal meer dan zat

Toen ze alweer 8 jaar bij het Jeugdjournaal had gezeten, was Malou Petter het toch wel redelijk zat. Ze besloot dat het tijd was om wat anders te doen. Ze bleef wel werken bij de NOS, maar ging naar het echte Journaal toe als verslaggever. En toen liep het hard met Malou. Ze mocht de Amerikaanse verkiezingen presenteren sinds dat moment is ze niet meer weg te denken van het journaal.

Het is niet de eerste keer dat Malou Petter de verkiezingen presenteert

Een paar jaar terug presenteerde Malou ook al de Nederlandse verkiezingen. Daar was ze enorm zenuwachtig voor. Inmiddels heeft ze wel geleerd wat ze kan verwachten tijdens zo’n avond en vindt ze het stukken leuker om te mogen doen. Malou staat dus met trots in het gebouw van de Tweede Kamer vanavond. En dat is maar goed ook, want wat de uitslag ook wordt: met de lach van Malou Petter belooft het sowieso een hele mooie avond te worden op de Nederlandse televisie.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.