Foto: Nicolette Kluijver zoent in openbaar met Expeditie Robinson-collega

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nicolette Kluijver is technisch gezien nog getrouwd, maar lijkt wel van andere mannen te mogen genieten…

De juice-koningin van Nederland, Yvonne Coldeweijer, heeft weer toegeslagen. Er zijn beelden opgedoken dat Nicolette Kluijver in het openbaar met Expeditie Robinson-collega aan het zoenen is. Volgens Yvonne Coldeweijer is er veel meer aan de hand!

Gaat Nicolette Kluijver vreemd?

De blondine heeft de scheidingspapieren met Joost Staudt nooit getekend. Ze wonen nu allebei op het mooie Bonaire. Hier leven ze allebei apart, maar wanneer er aan Nicolette wordt gevraagd wat ze van elkaar zijn zegt ze “Ik ben gestopt met dat te omschrijven. (…) Wat voor sticker we er ook op plakken, het past niet bij wat het is”. Het heeft dus geen naam wat Nicolette Kluijver met haar echtgenoot Joost Staudt heeft. Al zijn de scheidingspapieren nooit getekend het lijkt erop dat Nicolette Kluijver wel een single leven leidt. Er komt nu ook steeds meer juice naar buiten over Nicolette en haar Expeditie Robinson-collega.

Wie is deze Expeditie Robinson-collega precies? Het gaat hier natuurlijk om niemand minder dan c-presentator Rick Brandsteder! Een tijdje terug vierde Nicolette Kluijver haar verjaardag, en Rick kwam gezellig meefeesten. Om Nicolette Kluijver te feliciteren gaf hij haar een flinke zoen. Later gaven ze allebei aan dat ze gewoon ‘vrienden’ zijn. Yvonne lijkt er weinig van te geloven…

Lees ook: Foto: Nicolette Kluijver kruipt dicht op schoot bij Rick Brandsteder tijdens Expeditie Robinson

Nicolette Kluijver verwijdert snel bewijs

Nicolette Kluijver deelt een foto op haar eigen Instagram waarop ze heel te zien is met Rick Brandsteder. De tekst die erbij staat luidt; “En ik ben niet eens jarig”. Hiermee doelt de knappe blondine natuurlijk op haar verjaardag van een tijdje terug, toen de twee zoenend gespot waren. Het lijkt er nu op dat Nicolette Kluijver hiermee naar buiten wilde brengen dat er écht iets speelt tussen de twee collega’s. Of toch niet? De foto met het bewijs is namelijk al snel weer van Instagram verwijderd. Gelukkig hebben de ‘spionnen’ van Yvonne Coldeweijer de foto wel snel weten te downloaden. Het is dus niet gelukt om het bewijs te verwijderen. Volgens de juicekoningin wilde Nicolette op deze manier haar nieuwe relatie bekend maken. De twee zien er dan ook heel verliefd uit op de foto. Bekijk de foto hieronder en oordeel zelf maar wat jullie vinden van het koppel!

Nicolette Kluijver deelt foto in badpak

In een verleidelijk badpakje ligt Nicolette Kluijver op het strand. Dit doet ze alleen wel helemaal tussen het plastic en vuil. Ze laat weten dat dit strand nog niet zo lang geleden helemaal schoon is gemaakt. De foto die de knappe blondine nu laat zien zegt iets heel anders. Ze lijkt hiermee aandacht te willen vragen voor het milieu. “Nog even en onze kids spelen niet meer met een emmertje en een schepje op het strand maar met dopjes, flessen en tasjes” laat de presentatrice weten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer belooft lijpe juice: ‘Wat deed Marco Borsato bij ander 16-jarig meisje?’

Yvonne Coldeweijer gaat nog een stapje verder met het uitbrengen van de lijpste juice. Ze heeft zelfs de laatste roddels over de dingen die Marco Borsato bij een 16-jarig meisje heeft gedaan. 

Hélène Hendriks en Merel Ek innig gespot in zeer weinig verhullende jurkjes (Foto’s!)

Knappe presentatrice Hélène Hendriks en politiek verslaggeefster Merel Ek laten zich van een hele andere kant bewonderen!

Amber Brantsen laat Viaplay-kijker watertanden met doorschijnende blouse (foto’s!)

Amber Brantsen weet wel hoe ze de kijkcijfers van Viaplay omhoog moet krikken. Ze trekt gewoon een doorschijnende blouse aan; zo blijven de kijkers wel hangen!