Foto: Nicolette Kluijver kruipt dicht op schoot bij Rick Brandsteder tijdens Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nicolette Kluijver en Rick Brandsteder presenteren samen het bekende programma Expeditie Robinson. Zijn ze misschien meer dan collega’s? Deze foto wijst er haast wel op!

Nicolette Kluijver en Rick Brandsteder kruipen dicht tegen elkaar aan tijdens spannend moment

Nicolette Kluijver kennen we allemaal als presentatrice op de Nederlandse televisie. Één van de programma’s die zij presenteert is Expeditie Robinson. Dit doet ze niet alleen! Samen met haar collega Rick Brandsteder gaat ze het avontuur aan. Dit ook weer in het meest recente seizoen van het tv-programma. Nicolette plaatst niet vaak foto’s van haar Expeditie-ervaringen op haar sociale media. Het is daarom extra speciaal als ze het een keertje wél doet. Onlangs heeft ze dus een foto geplaatst samen met Rick en nog andere collega’s. Het is een grote, gezellige boel, want iedereen zit lachend op de boot. Tóch valt er iets wel heel erg op. Nicolette zit bijna op schoot bij Rick en knuffelt hem heel stevig. Rick lijkt er intens van te genieten. Hij heeft zelfs zijn ogen dicht! In de reacties laten de fans en volgers van Nicolette weten dat ze de twee een heerlijk stel vinden en dat ze net zo goed fan zijn van Rick. “Rick en Nicolette, zo leuk samen!”, reageert iemand. Een andere reactie luidt: “Rick maakt het samen met jou compleet”. Zelf Jim Bakkum reageert onder de foto met iets positiefs over Rick. “Rick is echt een TOP aanvulling”, zegt hij. Rick mag voorlopig dus nog niet stoppen met het presenteren van Expeditie Robinson en Nicolette moet hem blijven vergezellen, als je het vraagt aan de fans.
Nicolette Kluijver laat flinke meloenen zien

Nicolette is een knappe vrouw. Dat kunnen we wel vaststellen! Ze plaatst regelmatig leuke kiekjes van zichzelf op haar sociale media. Zo heeft ze onlangs ook weer een heerlijke foto online gezet voor haar fans en volgers. Ze plaatst een foto in haar en focust daarbij vooral op de bovenkant. Ze heeft haar arm omhoog gegooid om zo nog meer aandacht te brengen naar haar voorgevel. Dat is ook gelukt! Ze vallen bijna uit haar topje. In het bijschrift zegt Nicolette: “Heerlijke sport en zo’n makkelijk outfitje….”. Al die puntjes op het einde duiden toch écht op het feit dat Nicolette graag aandacht wil hebben voor haar meloenen. Dat is gelukt. In de reacties gaan mensen los over hoe heet de foto is die ze geplaatst heeft. Iemand reageert met: “Meer van dit, scheelt landelijk in de stookkosten deze winter”, een ander laat een reactie achter als: “Uitstekend outfitje! Have fun!” Toch hebben mensen ook commentaar op de foto. Volgens een aantal volgers heeft Nicolette weinig zelfrespect als ze zo’n foto online zet. Anderen vinden dat ze dit soort kiekjes helemaal niet nodig heeft, omdat ze al een prachtige, leuke vrouw is. Het blijkt maar weer… Als bekende Nederlander zul je altijd mensen om je heen hebben die iets heel leuk vinden én mensen die iets totaal niet kunnen waarderen. Blijf vooral doen wat je doet, Nicolette!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Atlete Lieke Klaver toont geheim van successen EK Atletiek: je moet wel even goed kijken!

Lieke Klaver heeft haar geheim tot succes eindelijk vrijgegeven. Is het wel verstandig om dit te delen met de rest van de wereld? Haar mannelijke volgers zijn er in ieder geval blij mee!

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!

Schokkend: Ali B heeft nóg meer meiden van zijn leipe mocro flavour laten proeven dan we al dachten

Ali B heeft met nóg meer vrouwen verkeerde dingen gedaan. De nieuwe getuige die naar voren is gestapt vertelt ons alles erover.