Video: Nicolette Kluijver verwent volgers met zijaanzicht in

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kletsnatte Nicolette Kluijver vindt dat het wel weer tijd is voor verwennerij. Ze plaatst een video van zichzelf in een heel klein topje waar haar volgers van beginnen te kwijlen!

Nicolette Kluijver geeft volgers heerlijk videootje van flinke jongens

Presentatrice Nicolette Kluijver heeft het flink ver geschopt voor zichzelf. Ze is regelmatig te zien op televisie bij bekende programma’s. Zo is ze onder andere één van de hosts van de superbekende televisie show Expeditie Robinson. Dat presenteert ze samen met haar ‘nieuwe liefde’ Rick Brandsteder. Er gaan nog steeds geruchten rond dat de twee het wel héél gezellig hebben samen, maar Nicolette ontkent alles. Hoe zou het dan wel zitten tussen die twee? Die conclusie mogen jullie zelf trekken. Nicolette weet in ieder geval dat ze nog zeker kans maakt bij vele andere mannen en laat dat ook zien op haar Instagram. Ze is op het moment lekker op vakantie in Bonaire met haar kids en een vriendin. Ze besluit om zichzelf even lekker te filmen tijdens een momentje in het helder blauwe water. De video is bedoeld om haar dochter te filmen terwijl ze staat te windsurfen, maar daarmee filmt Nicolette zichzelf verleidelijk van de zijkant. Aangezien ze enkel draagt en haar topje erg klein is, vallen haar enorme bergen heerlijk op. Dankzij, onder andere, deze video zullen de mannen voor Nicolette in de rij staan!

Nicolette Kluijver vraagt om aandacht met ontkleedde bovenkant

Zoals je hierboven al even kon lezen, zit Nicolette al eventjes in Bonaire. Ze is daar heerlijk van de zon, de zee en het strand aan het genieten. De blondine is echter niet van plan om alleen maar op haar luie achterste te zitten en bruin te worden. Sterker nog, Nicolette vraagt zelfs haar Instagram volgers om aandacht. Dat doet ze wel op een hele bijzondere manier. Ze plaatst een video oproep aan haar fans met de vraag of ze haar willen helpen. De presentatrice heeft een grote opruiming gepland op het strand van Bonaire: “Als je dus op Bonaire bent of je kent iemand die hier op vakantie is.. kom helpen! We ruimen het strand op, je kan iets lekkers kopen en de opbrengst gaat naar het goede doel,” schrijft ze in het bijschrift. De video start met een shot van haarzelf op het strand. Daar ligt ze met haar rug naar de camera, maar ze draagt enkel en alleen een zwembroekje. Aan de bovenkant is ze volledig ontkleed. Aandacht heeft ze op deze manier zeker!
Vriendin Nicolette Kluijver laat zich kieken zonder broek

Op de vakantie in Bonaire genieten Nicolette en haar vriendin Lisa van het heerlijke water en de prachtige zon. Nicolette draagt een zwart badpakje en Lisa draagt een zwart topje, maar op het eerste gezicht lijkt het net of ze geen broekje aanheeft. Terwijl Lisa een glas wijn aan Nicolette geeft, filmt de blondine haar vriendin. Na beter gekeken te hebben, zul je zien dat haar broekje huidskleurig is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.