Foto: Nicol Kremers gooit beentjes wijd in knellend topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nicol Kremers maakt de volgende stap in haar nieuwe en spannende loopbaan. Ze doet namelijk voor het eerst echt de beentjes wijd. 

Met spannende foto maakt Nicol Kremers duidelijk statement

De ex van Peter Gillis maakt met haar nieuwe foto een wel heel erg duidelijk statement. Het is klaar en afgelopen met de brave Nicol, voor zover die nog bestond. De voormalig realityster is al gebroken met Talpa en hun programma Massa is Kassa en zet die stap nu nog eens extra kracht bij. De aantrekkelijke dame is namelijk helemaal klaar met haar verleden rondom Peter Gillis en focust zich voortaan lekker op de toekomst. En hoe de toekomst er uit ziet voor Nicol Kremers? Nou, heel erg spannend. Dat heeft alles te maken met haar Onlyfans account. Nicol is namelijk zeer actief op het volwassen platform en gebruikt het om een nieuwe bron van inkomsten te genereren. Op haar Instagram plaatst ze voorproefjes van haar spannende Onlyfans sessies en die zien er steeds extremer en extremer uit.

Lees ook: Foto: Nicol Kremers gaat op haar knieën in extreem kort rokje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicol Kremers (@kremersnicol)

Nicol Kremers in zwart pakje ziet er verrukkelijk uit

Peter Gillis moet zich haast wel voor zijn kop slaan elke avond dat hij zo’n knappe dame heeft laten gaan. Want Nicol Kremers is ongelooflijk mooi en laat dat ook heel erg graag zien op haar fantastische foto’s. Dat is natuurlijk wel erg leuk om zo mee te maken. De aantrekelijke Nicol weet met haar lichaam inmiddels flink geld te generen via Onlyfans en lijkt daarmee haar draai helemaal gevonden te hebben. De aantrekkelijke ex van Peter Gillis is absoluut comfortabel met haar nieuwe werk en vindt het oprecht leuk om te doen. Ze heeft de controle over haar eigen lijf, bepaalt wat ze online zet en mensen zijn nog bereidt om haar geld er voor te geven ook. Wat wil je als vrouw nog meer?

Lees ook: Nicol Kremers frustreert Peter Gillis enorm met deze spannende foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicol Kremers (@kremersnicol)

Nicol Kremers spuit cameraman helemaal onder

Nog steeds lijkt de wereld heel erg geïnteresseerde in het leven van de ex van Peter Gillis. En aangezien ze Massa is Kassa is gestopt, moeten er andere manieren gevonden worden om het leven van Nicol een beetje te ontdekken. RTL Boulevard stuurde een cameraploeg naar Nicol om haar te interviewen en te vragen hoe het nu met haar ging, na haar grote overstap. Maar Nicol liet dat natuurlijk niet zomaar gebeuren. Zij stond klaar met haar speelgoed geweer om de mannen van RTL Boulevard even helemaal te grazen te nemen. En dat verliep eigenlijk best wel heel erg goed. Nicol deelt de beelden nog even op haar Instagram, zo zijn andere cameraploegen die haar willen ondervragen gelijk gewaarschuwd. Nicol Kremers interviewen komt blijkbaar met een bepaald risico. Daar moet je dan maar rekening mee houden als je deze spannende dame wilt spreken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?