Foto: Nauwelijks bedekte Famke Louise laat zich helemaal insmeren

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Een tijdje heeft Famke Louise geen muziek meer gemaakt, maar de beste vrouw brengt vrijdag een nieuw nummer uit! 

Famke laat zich helemaal insmeren voor cover

Onze favoriete top talentje, Famke Louise, heeft aangekondigd dat haar nieuwe nummer SWITCH aanstaande vrijdag op Spotify zal verschijnen! Na een periode van afwezigheid in de muziekwereld, kunnen we eindelijk weer genieten van haar ‘prachtige stem’ en unieke stijl. Maar dat is niet het enige wat ons enthousiast maakt over deze aankondiging. Hebben jullie de cover van haar nieuwe release al gezien? Wauw, Famke heeft zichzelf echt overtroffen! Ze heeft zichzelf helemaal onder de verf gesmeerd met allemaal leuke kleurtjes. Het lijkt wel alsof ze zo uit een schilderij is gestapt! Famke Louise weet hoe ze haar fans kan verrassen met haar creativiteit. We kunnen niet wachten om haar nieuwe nummer te horen en te zien wat ze nog meer voor ons in petto heeft. Laten we allemaal aftellen tot vrijdag en ons klaarmaken om te worden weggeblazen door de autotune stem en artistieke flair van Famke Louise!

Lees ook: Foto: Schaars geklede Famke Louise deelt pikante backstage-beelden met vriend

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FAMKE LOUISE (@famkelouise_)

Mevrouw Famke Louise doet mislukt dansje

Famke Louise heeft ons opnieuw verrast met haar creativiteit en humor. Naast haar prachtige nieuwe cover, heeft ze ons laten zien dat ze ook geen problemen heeft om zichzelf voor schut te zetten. In onderstaande video plaatste ze zichzelf midden in de straten van Amsterdam, terwijl ze een dansje probeerde te doen. Het is duidelijk dat haar dansmoves niet helemaal soepel verlopen! De gemaakte en ongepolijste video liet zien dat Famke Louise niet bang is om wat andere mensen van haar vinden. Een volger reageerde ludiek op de video door te vragen aan Famke Louise: “Hoe vond je het zelf gaan?” En iemand anders reageert op haar jas met: “Daar zijn mijn vuilniszakken gebleven!” Dit zijn niet bepaald motiverend reacties voor Famke, maar ze blijft stellig en gaat door met wat ze altijd gedaan heeft! Dus wij zijn heel benieuwd naar het nieuwe nummer van Famke!

Lees ook: Foto: Famke Louise maakt fans dolblij met nietsverhullend shirtje

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FAMKE LOUISE (@famkelouise_)

Kunstenaar Famke Louise gaat helemaal los!

Famke zit volledig onder de verf en ziet er niet bepaald smakelijk uit, maar het is duidelijk dat ze er ook niet veel plezier aan beleeft. In onderstaand TikTok-filmpje zie hoe het eraan toegaat bij Famke om haar cover te maken. Het is een grote knoeiboel die de zangeres ervan maakt. Ze zit volledig onder de verf en ziet er werkelijk niet smakelijk of mooi uit. Maar goed als dit Famke blij maakt, dan moet ze dat lekker doen! Het kan soms makkelijk zijn om jezelf te verliezen in de perfectie en het imago dat we willen uitstralen, maar bij Famke Louise lijkt dat niet het geval. Wat vind jij van de knoeiboel?

@famkelouiseofficial_ HALLOOO ZET 21.04 in je agenda!!!! #fyp ♬ Whats this I like it Picasso Yeah datway – ReefaTV

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...