Foto: Schaars geklede Famke Louise deelt pikante backstage-beelden met vriend

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe rapper en zangeres Famke Louise is bezig met een nieuw projectje. En dat ziet er wel heel erg spannend uit aan de foto’s te zien. 

Famke Louise deelt bijzondere outfit met volgers

De knappe artiest is bezig met het opzetten van haar comeback. De afgelopen jaren heeft de carrière van de artiest nogal stilgestaan, vanwege corona en daarna haar zwangerschap. Maar Famke Louise is weer terug van weggeweest. Laatst had ze een van haar eerste concerten sinds haar lange pauze. En nu werkt ze weer aan een leuk nieuw project. Wat het precies is, daar moeten we nog even op wachten. Famke Louis houdt het wel spannend. “Wat zijn we aan het doen?” zet ze bij de foto. Haar volgers zijn volop aan het raden. Maar veel leuker nog dan gokken waar Famke Louise aan werkt, is de outfit die de brunette draagt. Haar pakje is best wel even de moeite waard om gezien te hebben. En dus deelt de knappe artieste een leuke foto van haar en haar vriend.

Lees ook: Foto: Famke Louise maakt fans dolblij met nietsverhullend shirtje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FAMKE LOUISE (@famkelouise_)

Rood is de kleur van Famke Louise

Het kapsel van Famke Louise heeft een beetje een make over gehad. Ze heeft namelijk haar haartjes een roodtint meegegeven. En behalve dat droeg ze natuurlijk ook een bijzonder mooi rode topje in de vorige foto. Rood lijkt dus echt een beetje de kleur van Famke Louise te zijn. Als er dus iets geregeld moet worden voor de knappe artieste zoals een pakje of een accessoire, dan weet je al dat het in ieder geval iets van rood in zich moet hebben. Anders vindt Famke Louise het niet mooi en volgen er problemen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FAMKE LOUISE (@famkelouise_)

Famke Louise onthult nieuw kapsel zonder kleren

Over het nieuwe kapsel van Famke Louise gesproken, dat deelde ze met de foto hierboven. En zoals je kan zien op de foto lijkt het net alsof de knappe artieste helemaal geen kleren aan heeft. En dat maakt dit natuurlijk wel een hele spannende foto. Maar er zijn wel meer dingen die opvallen als je de foto bekijkt. Zo heeft Famke Louise duidelijk getraind, want haar armen zien er bizar goed uit. Daarnaast heeft Famke Louise besloten om het mooiste wat ze kon vinden aan haar muur te hangen, namelijk een schilderij van zichzelf. En geef haar eens ongelijk. Want wie zou nou niet een schilderij van zichzelf aan zijn muur willen hebben hangen?

Is Famke Louise weer helemaal terug?

Daar lijkt het wel op. Ze is weer bezig met nieuw materiaal, geeft weer optredens en is steeds vaker te zien en te horen. Het lijkt er dus op dat na een ontzettend lange pauze, de knappe artiest weer helemaal terug is van weggeweest. En dat is goed nieuws voor haar volgers, die wachtten namelijk al een lange tijd op de terugkeer van hun favoriete performer.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

De knappe Romy Monteiro heeft een verschrikkelijk knap lichaam. Dat lijkt ze nu zelf ook door te hebben. 

Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging

Jade Anna maakt er een wilde boel van tijdens haar sportsessie en in dit loeistrakke setje krijg je alle details mee...