Foto: Famke Louise maakt fans dolblij met nietsverhullend shirtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Famke Louise heeft al een tijdje niet meer opgetreden, maar wist deze week tijdens haar nieuwste uitverkochte show te vlammen

Met dit shirtje liet Famke Louise een volle zaal juichen

De knappe zangeres wist na drie jaar niet optreden het dak eraf te blazen bij een van haar shows. De hele zaal zat vol, want slechts 18 uur nadat de tickets live gingen was het optreden al helemaal uitverkocht. Famke Louise had zelf ook helemaal niet verwacht dat ze na zo’n lange break op deze manier verwelkomd zou worden. Het maakte haar in ieder geval erg emotioneel, maar het zette ook de toon van de avond. Famke Louise wist namelijk het hele dak eraf te blazen. Al zouden al haar fans ook gewoon heel erg blij geweest kunnen zijn met dit strakke shirtje. Want Famke Louise zag er tijdens haar optreden buitengewoon goed uit.

Lees ook: Foto: Famke Louise beleeft gek avontuur in strakste pakje ooit
Famke Louise heeft spectaculaire opkomst tijdens show

Zoals je kan zien op de video’s die Famke Louise deelt op haar Instagram, gaat haar publiek helemaal los als ze het podium op komt. Dat is ook niet zo gek als je ziet wat de knappe zangeres draagt op dat moment. Ze heeft een shirtje aan dat zo strak en doorschijnend is, dat Famke Louise net zo goed zonder shirtje het podium op had kunnen lopen. En natuurlijk wordt er voor zo’n opkomst gejuicht. Haar fans weten dat dit een heerlijk avondje betekend, waar ze de hele avond ongegeneerd naar het prachtige van Famke Louise mogen kijken. Het eerste optreden van de knappe zangeres zit er weer op. Het is te hopen dat er snel meer volgen, zodat je nog meer kan genieten van alle strakke pakjes van Famke Louise. Want als dit pas de eerste van haar optredens is, dan is de lat wel erg hoog gelegd qua verleidelijke pakjes voor alle volgende optredens.
Famke Louise kijkt verleidelijk in camera

Het is een mooie tijd voor Famke Louise. Ze heeft net nieuwe muziek uitgebracht en de eerste optredens sinds een lange tijd dringen zich weer aan. En dat die optredens gelijk uitverkocht zijn is natuurlijk ook erg mooi. Een goed moment dus om even een stapje terug te doen en te genieten van het moment. En dat is precies wat Famke Louise doet op de foto hierboven. Ze is even aan het genieten en neemt een momentje rust om te beseffen welke mooie dingen er nu in haar leven zijn. En als ze eenmaal klaar is met haar momentje bezinning, kijkt ze nog even verleidelijk in de camera om al haar fans te bedanken voor de afgelopen tijd. En dat levert natuurlijk een ontzettend spannende foto op. Als er iets is wat Famke Louise goed kan, dan is het wel het maken van verleidelijke foto’s. Dat heeft ze tot een kunst verheven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat je dwars door nauwelijks aanwezig topje kijken (foto!)

Jutta Leerdam is nog geen half uur terug in Nederland of ze begint al weer mooie foto's te maken voor haar vriendje Jake Paul.

Maan de Steenwinkel laat zich filmen op afgelegen strand en heeft het overduidelijk koud (video!)

Maan de Steenwinkel heeft een video online gezet, waarin blijkt dat ze het duidelijk een beetje koud had. Alles valt namelijk te zien. 

Knappe schaatsster Femke Kok doet midden op straat aan zelfliefde (foto!)

Femke Kok heeft een nieuwe foto online gezet en al haar fans worden gelijk helemaal wild. Het plaatje heeft duidelijk het gewenste effect.