Foto: Nauwelijks aangeklede Marijn Kuipers richt camera op eigen achterzijde

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marijn Kuipers weet precies hoe ze haar volgers warm moet houden! Zelfs als er al tropische temperaturen heersen, dan gaat Marijn voor nóg een graadje warmer!

Marijn Kuipers snijdt belangrijkste stuk van haar foto

De knappe Marijn Kuipers laat weer eens zien hoe goed haar geweldige smaak is voor fashion en oog voor detail! Ze heeft haar volgers weer betoverd met een prachtige mirror-selfie! Op haar Instagram-pagina deelt ze een selfie gehuld in haar zomerse , en laat daarmee menig hartje sneller kloppen! Haar prachtige en stralende glimlach zorgen ervoor dat haar volgers geen genoeg kunnen krijgen van deze fantastische foto. Met de zonnewering in haar woonkamer creëert ze een extra verleidelijk effect van schaduwstrepen op haar lijf. En niet te vergeten het strikje van haar kleding dat haar plaatje nog spannender maakt! Is er dan toch nog iets mis met de foto? Haar volgers vinden dat Marijn het belangrijkste stuk van de foto – de onderkant – er onterecht van afgesneden heeft!

Lees ook: Marijn Kuipers laat volgers zweten met foto in flinterdun shirtje

Sportinstructeur van Marijn heeft beste baan ooit!

In een recente video die Marijn onlangs heeft geplaatst op haar Instagram zie je hoe de blondine hard aan het trainen is in de sportschool. Als je denkt dat sportinstructeur zijn een makkelijke baan is, dan moet je zeker de video van Marijn Kuipers bekijken! In haar  Instagram-video is te zien hoe Marijn haar best doet om de oefeningen van haar sportinstructeur uit te voeren, maar het gaat niet helemaal vanzelf. Marijn doet squats met een rubberen elastiek en probeert balans te houden, maar ze lijkt bijna om te vallen! Gelukkig houdt de sportinstructeur haar goed in de gaten en biedt hij haar de nodige ondersteuning. En daarnaast moet Marijn zelf ook aardig hard lachen om haar gedrag tijdens de training. Ze zal wel flinke spierpijn hebben overgehouden aan deze extra pittige training!

Marijn maakt zich klaar voor een avondje stappen

Marijn en haar vriendin hebben duidelijk een feestje in het vooruitzicht en dat betekent maar één ding: de make-up tas moet open! Met kwasten en lippenstiften vliegen ze door de kamer en na wat geklieder en gegiechel is het tijd om het resultaat te bewonderen. In een lift maken ze een perfecte selfie om het eindresultaat vast te leggen. Haar vriendin deelt een hele reeks aan leuke kiekjes op Instagram waar de twee meiden hun volgers meenemen in het hele proces. En wauw wat zien de twee blondines er ontzettend mooi uit. Als ze hiermee geen leuke kerels mee aan de haak weten te slaan, dan weten wij het ook niet meer! We kunnen in ieder geval concluderen dat ze enorm veel lol hebben met elkaar en daardoor stralen ze nog meer dan normaal.

Lees ook: Video: Marijn Kuipers stuitert alle kanten op in superstrak pakje

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien. 

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!