Video: Marijn Kuipers stuitert alle kanten op in superstrak pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

RUMAG-presentatrice Marijn Kuipers slaat opnieuw toe! Dit broekje lijkt namelijk wel op haar huid getekend zo strak…

23-jarige Marijn Kuipers is niet meer te missen op social media: ze heerst over het superpopulaire RUMAGtv-kanaal op Youtube en meer dan 350 duizend mensen volgen haar alleen al op Instagram. Je kan oprecht niet meer om haar heen. En gelukkig wil je dat ook helemaal niet, want deze bloedhete blondine mag niet uit je feed ontbreken! Ook in dit recente filmpje laat Marijn weer zien dat ze wel raad weet met een strakke outfit!

Marijn Kuipers gaat over de kop in superstrak pakje

Marijn Kuipers barst van de energie, en dat laat ze weten. In de hilarische filmpjes van RUMAG op YouTube interviewt ze bekende gasten zoals rapper Boef en Humberto Tan. Met haar charme en humor weet de 23-jarige Friezin er altijd een feest van te maken. En dit vertaalt zich ook naar haar privéleven! Marijn is namelijk altijd in beweging. Naast dat ze dagelijks in de sportschool te vinden is (en haar afgetrainde strakke lijf graag op social media deelt), bewijst een recent filmpje van de heerlijke blonde dat ze ook achter de schermen in het rond stuitert. Daarbij is het natuurlijk logisch dat je tegelijkertijd zoveel mogelijk van je lijf laat zien. Dát hoef je Marijn geen tweede keer te zeggen!

Marijn Kuipers gaat namelijk helemaal los in haar nieuwste filmpje op Instagram. In een strakke sport-outfit tuimelt ze erop los. Haar lange sportbroek lijkt wel als een tweede huid, zó strak is ie! Het kledingstuk laat helemaal niets aan de verbeelding over. Met afgetrainde benen springt Marijn op een trampoline, waarbij ze de trukendoos helemaal opengooit. Om de zwaartekracht lijkt de superfitte presentatrice zich geen zorgen te maken. Dankzij haar broekje kan je elke spier zien waar ze zo hard voor getraind heeft, en wij zijn haar dankbaar! Marijn: proficiat. Al dat harde werk in de sportschool heeft z’n vruchten afgeworpen!

Is Marijn Kuipers single?

Na het zien van foto’s van Marijn Kuipers willen de meeste lezers maar één ding weten: heb ik nog een kans? Wij snappen volledig dat menig mannenhart sneller voor de blonde Friezin gaan kloppen, want ze is nou eenmaal om door een ringetje te halen. Hoe open en duidelijk Marijn is over het grootste deel van haar leven, zo geheimzinnig is ze over haar liefdesleven. Zo is ze publiekelijk helemaal aan niemand gelinkt! Wie weet wat er met Marijn dus allemaal nog te beleven valt. Haar laatste relatie was met shorttracker Dylan Hoogerwerf, maar dat is alweer een geruime tijd geleden. Met een beetje geluk is Marijn klaar voor iets nieuws!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M A R I J N (@marijnkuipers)

Marijn Kuipers gekroond als social media-koningin door FMH500

Marijn Kuipers is een bekend gezicht bij FMH500, waar elk jaar de 500 mooiste vrouwen van Nederland op een lijstje gezet worden. De Friezin staat al jaren in de top en er valt ook te verwachten dat ze haar begeerde plekje niet zal laten lopen. Dit jaar heeft Marijn er ook nog een andere titel bijgekregen: social media-koningin! De charmante blonde heeft ruim 100.000 volgers erbij en lijkt niet te stoppen. En dat moet natuurlijk gevierd worden met een fotoshoot waar kleding niet aan te pas komt! Er zijn al enkele plaatjes online gezet en we kunnen niet wachten op de rest. Marijn lijkt ook door het dolle heen: “Ik ben heel erg blij en super vereerd. Ik vind het supervet!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M A R I J N (@marijnkuipers)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Juultje Tieleman shockeert volgers met uiterst vreemde haargroei

De welbekende influencer Juultje Tieleman verrast volgers met uiterst vreemde haargroei op haar Instagram-verhaal! 

Minimaal geklede Marieke Elsinga maakt Instagram wild met privé foto

Marieke Elsinga heeft Instagram in vuur en vlam gezet met een privéfoto die ze deelde op haar account!

Foto: Miljuschka Witzenhausen poseert zonder broek en laat haar ronde achterzijde bekladden

Chef Miljuschka Witzenhausen heeft weer eens een bijzonder charmante foto van zichzelf op Instagram geplaatst! Deze keer gaat ze echter véél verder dan gewoonlijk...