Foto: Nadine Bamberger is de geheimzinnige vriendin van Ajax-speler Steven Berghuis

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Steven Berghuis loopt alles behalve te koop met zijn privé leven. Maar toch kun je nu genieten van zijn knappe vriendin!

De geheimzinnige vriendin van Steven Berghuis is een ontzettend knappe vrouw

Dat Steven Berghuis niet zo vaak met zijn privé leven te koop loopt, dat valt heel erg goed te begrijpen. De voetballer werd meerdere malen thuis bedreigd en dat is hem niet in de koude kleren gaan zitten. Hij doet er dus alles aan om zijn gezinnetje te beschermen. Heel veel foto’s van hem en zijn vriendin zijn er niet. Maar de keren dat je haar dan ziet vraag je toch jezelf weer af wie dan de beeldschone verschijning naast Steven is. En het is tijd om daar maar een keer een goed antwoord op te geven. Maak kennis met Nadine Bamberger!

Lees ook: Video: Stalker smeekt Anouk Hoogendijk om gebruikte onderbroek
Nadine Bamberger is de geheime vriendin van Steven Berghuis

De voetballer heeft haar een beetje verborgen, maar Nadine Bamberger is de geheimzinnig vriendin van Steven Berghuis. Of is het inmiddels zijn vrouw? Niemand zal het weten, want Nadine heeft zich van de buitenwereld afgesloten. In tegenstelling tot andere voetbalvrouwen houdt Nadine er niet van om de bekendheid op te zoeken. Maar toch zijn er een aantal foto’s van het lieve gezinnetje te vinden. En daaraan kan je zien dat Steven het heel erg goed voor elkaar heeft. Hij en Nadine hebben samen een kindje en steken meer dan genoeg liefde en aandacht in elkaar. En dat is goed om te zien. Ze hebben wel een enge periode achter de rug, want Steven werd na zijn overstap naar Ajax namelijk bedreigd. En dat is natuurlijk ontzettend naar. Gelukkig lijkt alles nu weer goed te gaan met het lieve gezinnetje.
Nadine Bamberger heeft Steven Berghuis helemaal niet nodig

Dat Nadine ook zonder haar voetballende vriend op haar benen kan staan lijkt wel te kloppen. De vader van Nadine is namelijk Lesley Bamberger, die de Kroonenberg Groep in handen heeft. Nadine komt dus zeker geen geld tekort en heeft in dat opzicht Steven niet nodig. Er is ook geen financiële reden voor Nadine om de bekendheid op te zoeken. Je ziet nog wel eens dat bekende voetbalvrouwen de influencer-weg inslaan en dan verschillende sponsordeals sluiten. Maar voor Nadine hoeft dat allemaal niet. Ze houdt zich veel liever bezig met haar gezin en haar hobby’s, zoals hardlopen. Nadine heeft zelfs een keer meegedaan aan de marathon van Rotterdam. Steven Berghuis heeft dus een zeer sportieve vriendin uitgekozen. Dat moet als voetballer ook wel een beetje.

Steven en Nadine zijn enorm gelukkig met elkaar

Steven Berghuis is ongelooflijk gelukkig met zijn Nadine. En andersom ook. De twee zijn misschien niet altijd zo in de media te vinden als andere stellen uit de voetballerij, maar ondanks dat kan je ervan verzekerd zijn dat het tussen de tortelduifjes echt enorm goed gaat.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!