Video: Stalker smeekt Anouk Hoogendijk om gebruikte onderbroek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anouk Hoogendijk wordt door Vice geïnterviewd, en ze vertelt over haar stalker… Je mond valt wagenwijd open als je dit hoort! 

Stalker van Anouk Hoogendijk blijft volhouden

De knappe blondine Anouk Hoogendijk is bij Vice op bezoek voor een interview. Tijdens het interview stelt de journalist de vraag: ”Wat is de vreemdste DM die je ooit hebt gehad?” Anouk antwoord dat ze een stalker erbij heeft gekregen. Hij is niet super naar, maar hij is gewoon een beetje vreemd. Al 160 dagen op rij vraagt de stalker dezelfde vraag. Hij wilt namelijk de kleding kopen die Anouk onder haar kleren draagt. En hoewel die normaal bestemd is voor haar partner, denkt de stalker dat de aanhouder wel zal winnen en hij het stukje kleding zal krijgen. Wat het vreemdste aan de stalker is? Dat hij het al ruim 160 dagen volhoudt zonder antwoord te krijgen. Anouk twijfelt of ze het moet doen of niet, want voor haar is het maar een stukje kleding. En de stalker wordt er zo blij van. Hij biedt zelfs aan geld te doneren bij een goed doel. Daar gaat Anouk toch een beetje van twijfelen.

Lees ook: Rondingen Anouk Hoogendijk springen eruit op deze Instagram foto

Anouk Hoogendijk is als een zonnestraal zo fijn

Als je aan Anouk Hoogendijk denkt, dan denk je aan haar verleidelijke . Maar waar je minder snel aan dnekt, dat is haar knappe gezicht. Anouk heeft eens snoetje waar je simpelweg van smelt. De knappe voetbalster is dan ook bij veel mannen echt wel de perfecte vrouw. Iemand waar je mee kan praten over sport, die een super heeft en waar je elke keer verliefd op wordt als je naar haar kijkt. Een echt zonnestraaltje in je huis, en hopelijk in de slaapkamer. Maar daar laat Anouk weinig over los. Waar ze nog meer een zonnestraaltje is, dat is in onderstaande foto, waar ze vol in het licht te zien is.

Anouk is de ideale moeder voor je kinderen

Heren luister! Anouk is natuurlijk een enorm knappe vrouw die ook nog eens een geweldige persoonlijkheid heeft. Maar na verloop van tijd wil je toch settelen en een gezin stichten. De vraag is dus of Anouk ook een goede moeder is. En het antwoord is een volmondige ‘JA’. De oud voetbalster is inmiddels weer wat verder in haar leven als moeder, aangezien haar zoontje al twee jaar is. Maar Anouk kon niet trotser zijn op het kleine mannetje. Anouk zet haar lieve ventje even in het zonnetje door een foto van hem en zijn verjaardagscadeau op Instagram te zetten. “Love you moppie, nog heel veel mooie jaren gewenst” zegt de knappe oud voetbalster in haar post. Wat een lieve moeder is Anouk toch ook. Haar zoontje mag dus van geluk spreken met zo’n supermoeder!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.