Foto: Mooie Romy Monteiro laat zich van top tot teen zien in spiegel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Romy Monteiro heeft de ideale nieuwe outfit gekocht voor op de maandag en die moet ze natuurlijk even delen. 

Romy Monteiro houdt van het proberen van nieuwe kleding, als ze tenminste niet te druk is met zingen, acteren of presenteren. De knappe dame deelt dan ook graag haar nieuwste setjes met haar volgers. Dan gaat ze even voor de spiegel staan en toont ze zichzelf van top tot teen. En meestal zijn die plaatjes leuk genoeg dat haar volgers maar terug blijven komen. Romy weet dus wel hoe ze met haar kleding goed de aandacht vast moet pakken. Ook nu heeft ze iets gevonden om de grijze en natte maandag een beetje op te vrolijken.

Lees ook: Foto: Romy Monteiro in het gips na nachtelijk ongelukje

Romy Monteiro is zo geel als een banaan

In een knalgeel pakje begint Romy Monteiro aan haar sombere maandag. Maar die wordt dankzij haar nieuwe kleding wel gelijk een stuk vrolijker. Romy weet met haar bananenpakje iedereen gelijk een beetje op te vrolijken. Dat is ook niet zo gek, want elke foto van Romy Monteiro is genoeg om je meteen een stukje blijer te maken. Romy heeft zich maar wel gelijk gekleed voor de kou. Slim ook wel, want de herfst heeft officieel toegeslagen. Maar in haar nieuwe kleding weet Romy zich prima tegen de harde wind te weren. Ze hoopt dat iedereen ondanks het weer net zo’n vrolijke dag heeft als zij.
Romy Monteiro maakt vaker mooie kiekjes in de spiegel

Het is niet de eerste keer dat Romy Monteiro mooie foto’s van zichzelf maakt in de spiegel en het zal ongetwijfeld ook niet de laatste keer zijn. De knappe zangeres vindt het heerlijk om zichzelf mooi op de foto te zetten. Gelukkig is ze er ook nog eens heel erg goed in. Dat scheelt dan wel weer. Op die manier heeft Romy namelijk lekker veel mooie foto’s van zichzelf die ze kan delen met haar volgers. En haar volgers worden alleen maar vrolijk als ze een nieuwe foto zien van de knappe zangeres. Romy mag dus zeker doorgaan met waar ze mee bezig is.

Romy deelt hoe ze er zonder make-up uit ziet

Ook zonder make-up ziet Romy Monteiro er enorm knap uit. En de donkerharige zangeres is niet bang om zichzelf op die manier op de foto te zetten. Daarom deelt ze ook met de buitenwereld hoe ze eruit ziet als haar make-up van haar gezicht af is. En het resultaat is verbluffend. Natuurlijk ziet Romy er met make-up altijd erg goed uit, maar ook zonder is Romy een bijzonder aantrekkelijke dame. Dat vermoeden bestond natuurlijk al langer, maar dankzij deze foto weet je het in ieder geval zeker. Romy Monteiro heeft dus niet alleen veel natuurlijk talent, maar ook veel natuurlijke schoonheid. En dat laat ze graag zien aan haar lieve volgers, die Romy met complimenten overladen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden... 

Win: Gratis bioscoopkaarten voor Garfield

Het bekende stripfiguur Garfield komt tot leven op het witte doek! Gratis dagje bios met de kids? Of stiekem gewoon met je date naar Garfield? Lees dan snel verder; deze herkenbare rode kater discrimineert niet!