Foto: André Hazes dumpt Monique en gaat voor nieuwe dame

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het houdt maar niet op met Dré’tje Junior. Hij lijkt niet te kunnen kiezen als het gaat om de dames. Wat hij nou weer voor elkaar heeft gekregen slaat echt alles.

André Hazes breekt voor de vierde keer het hart van Monique Westenberg

De relatie van André Hazes Junior en Monique Westenberg staat bekend als de ultieme knipperlicht relatie. De twee zijn sinds 2014 al op en af met elkaar bezig. Voor degenen die nog niet helemaal op de hoogte zijn, komt hier een kleine, samengevatte tijdlijn: In 2014 kregen André en Monique voor het eerst een relatie en in 2016 verwelkomen ze hun zoontje, André. Eind 2017 gaat het mis en in de lente van 2018 gaan ze dan voor het eerst uit elkaar. Nog geen maand later lijken ze elkaar te missen en besluiten ze het toch weer te proberen.

Nu wordt het ingewikkeld, dus let op! In 2019 bekent André aan Monique dat hij gevoelens heeft voor een ander: Bridget Maasland. Dezelfde vrouw waarmee hij in het begin van zijn relatie met Monique al een keer is vreemdgegaan. Eind 2019 vraagt hij Bridget zelfs ten huwelijk en zijn de twee eventjes verloofd geweest. Na drie maanden lijken ze het toch geen goed idee te vinden en kappen ze ermee. Februari 2020 kruipt Dré’tje weer terug naar Monique en zijn ze een heel jaar gelukkig. Ze raken verloofd in december dat jaar. In maart 2021 breken ze het af en in een jaar tijd vermaakt André zich met twee andere vrouwen. Tot hij in april 2022 tóch weer eindigt bij zijn ex. Intussen is het alweer 2023. Als je het schema een beetje bekijkt, zou het dus weer tijd zijn voor een relatiebreukje. Dat gebeurt ook! Yvonne Coldeweijer komt met de scoop dat de twee wederom een punt hebben gezet achter hun relatie…

Yvonne Coldeweijer André Hazes Monique Westenberg

Niemand verbaasd over de breuk tussen André en Monique

Als je zo het hele verhaal hierboven gelezen hebt, snap je wel dat niemand het gek vindt dat de twee voor de vierde keer uit elkaar zijn. Juice koningin Yvonne Coldeweijer vertelt waarom ze er niet van staat te kijken. In de documentaire over André Hazes jr., die te zien is op Videoland, vertelt hij dat Monique zijn allergrootste liefde is. Op dat moment waren de twee weer eventjes uit elkaar. Nou is het vast wel bekend dat Dré er even tussenuit was vanwege zijn drugs- en alcoholverslavingen. Hij wil graag een comeback maken, maar verwacht dat dat hem alleen maar lukt als hij weer samenkomt met Monique. Nu komt hij er dus achter dat hij dat eigenlijk niet wil en dat hij het allemaal ook wel kan zonder haar.

“Nu hij weer in de studio is gedoken met nieuwe schrijvers, heeft hij meer zelfvertrouwen gekregen over zijn comeback en heeft hij haar dus niet meer nodig”, vertelt Yvonne in haar scoop. Of Dré’tje intussen misschien een ander heeft is onduidelijk, maar zeker niet onmogelijk. Zo lijkt Yvonne erover te denken en wij sluiten ons daarbij aan. Laten we hopen dat zowel André als Monique binnenkort rust kunnen vinden in de liefde…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kim Feenstra buigt diep voorover in uitpuilend setje (foto’s!)

Model Kim Feenstra buigt enorm ver naar voren terwijl ze een klein zwemtopje draagt met bijpassend broekje. Daardoor kan je haar troeven fantastisch bekijken!

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak