Monica Geuze deelt gruwelijke foto van scherpe staaf

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Monica Geuze is een dame met lef. Dat kan je wel zien aan haar gruwelijke staaf. Die steekt ze zo naar binnen zonder waarschuwing.

Influencer Monica Geuze heeft meer ballen dan de gemiddelde man. Dat bewijst de bloedmooie Influencer op een filmpje dat ze deelt op haar Instagram. In de video kan je zien hoe Monica, zonder blikken of blozen, zich laat doorboren door een grote metalen staaf. Je moet het maar durven. Monica is echter nergens bang voor en duwt zonder blikken of blozen die staaf naar binnen. De piercing artiest naast haar is duidelijk onder de indruk en prikt een nieuw gaatje in Monica haar oor.

Lees ook: Deze schitterende foto van Monica Geuze moet je gezien hebben

Monica Geuze durft wel op de foto met dikke staaf

Monica is niet bang om geprikt te worden. Ze weet dat je voor schoonheid een klein beetje pijn moet lijden soms. Daarom staat ze ook nog steeds erg hoog op de lijst met knapste influencers van Nederland. Monica weet precies wat ze aan zichzelf aan moet passen om nog net even een stukje mooier voor de dag te komen. En daarom scoort ze ook nog zo goed bij haar fans. Ze is niet alleen een wonderschone verschijning, maar ze is ook een dame die niet bang is om te pakken wat ze wilt.

Monica heeft stoere trekjes

Er zijn veel mensen die toch even wegkijken of in paniek raken als iemand een naald in hen prikt. Maar Monica zit extreem ontspannen op de stoel van de piercing artiest. Het laat maar weer eens zien dat Monica net even wat stoerder is dan de gemiddelde vrouw. En dat is nu juist waarom ze zo geliefd is. Mannen zijn wel een beetje klaar met de standaard popjes en willen meer stoere vrouwen die een beetje ballen hebben. En daar voldoet Monica zeker aan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Mooie Yasmine deelt eerste beelden van wedstrijd Mo Ihattaren bij Slavia Praag

Mohamed Ihattaren heeft wéér een tweede kans gekregen! Zijn vrouw Yasmine deelt alvast wat mooie beelden van zijn eerste wedstrijd bij nieuwe club Slavia Praag...

Hélène Hendriks maakt kijker alvast lekker voor nieuw seizoen De Oranjewinter

We hebben eindelijk weer iets om naar uit te kijken: Hélène Hendriks komt terug met De Oranjewinter! En met deze foto probeert ze de kijker alvast warm te krijgen tijdens de koude dagen...

Schaatsster Pien Hersman (19) laat haar volgers watertanden met foto in open shirtje

Pien Hersman is een ongelooflijk leuke dame om te zien. En dat geldt al helemaal in dit open geslagen shirtje.