Monica Geuze deelt gruwelijke foto van scherpe staaf

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Monica Geuze is een dame met lef. Dat kan je wel zien aan haar gruwelijke staaf. Die steekt ze zo naar binnen zonder waarschuwing.

Influencer Monica Geuze heeft meer ballen dan de gemiddelde man. Dat bewijst de bloedmooie Influencer op een filmpje dat ze deelt op haar Instagram. In de video kan je zien hoe Monica, zonder blikken of blozen, zich laat doorboren door een grote metalen staaf. Je moet het maar durven. Monica is echter nergens bang voor en duwt zonder blikken of blozen die staaf naar binnen. De piercing artiest naast haar is duidelijk onder de indruk en prikt een nieuw gaatje in Monica haar oor.

Lees ook: Deze schitterende foto van Monica Geuze moet je gezien hebben

Monica Geuze durft wel op de foto met dikke staaf

Monica is niet bang om geprikt te worden. Ze weet dat je voor schoonheid een klein beetje pijn moet lijden soms. Daarom staat ze ook nog steeds erg hoog op de lijst met knapste influencers van Nederland. Monica weet precies wat ze aan zichzelf aan moet passen om nog net even een stukje mooier voor de dag te komen. En daarom scoort ze ook nog zo goed bij haar fans. Ze is niet alleen een wonderschone verschijning, maar ze is ook een dame die niet bang is om te pakken wat ze wilt.

Monica heeft stoere trekjes

Er zijn veel mensen die toch even wegkijken of in paniek raken als iemand een naald in hen prikt. Maar Monica zit extreem ontspannen op de stoel van de piercing artiest. Het laat maar weer eens zien dat Monica net even wat stoerder is dan de gemiddelde vrouw. En dat is nu juist waarom ze zo geliefd is. Mannen zijn wel een beetje klaar met de standaard popjes en willen meer stoere vrouwen die een beetje ballen hebben. En daar voldoet Monica zeker aan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Maan de Steenwinkel zoekt de grens op met bizarre outfit

Maan de Steenwinkel trakteert haar fans tijdens menig optreden niet enkel op mooie muziek, maar ook op een mooie Maan. Toch viel ze deze keer het meest op dankzij deze extreme outfit!

Video: Nikkie Plessen floept bijna uit piepklein topje

Nikkie Plessen is dol op minimalisme. Niet alleen bewijst ze dat door kleine outfits te verzinnen voor haar shoppers, maar zelf draagt ze ook het liefst zo min mogelijk. Deze keer is ze misschien zelfs iets té ver gegaan...

Video: Victoria Koblenko ongewenst gefilmd tijdens dansje in galajurk

Victoria Koblenko danst en zingt mee met Oekraïense muziek. Niet in een afgelegen club ergens in Amsterdam, maar op een exclusief galafeest. Haar beste jurk trok ze snel uit de kast. Maar die mag niet gefilmd worden, zo lijkt het. Althans, niet helemaal...