Foto: Wanhopige Bachelorette Sylvia Geersen benadert willekeurige mannen op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Blijkbaar is nieuwe bachelorette Sylvia Geersen toch minder populair dan ze dacht. De productie van het televisieprogramma moet zelf dus maar de touwtjes in handen nemen.

Bachelorette Sylvia Geersen is op zoek naar kandidaten

De mannen staan duidelijk niet te popelen om mee te doen aan het nieuwe seizoen van de bachelorette, waar model Sylvia Geersen de nieuwe vrijgezel is. Op screenshots in het Instagram verhaal van Yvonne Coldeweijer is te zien hoe iemand van de productie van het programma probeert om deelnemers binnen te halen. Best wanhopig, toch?

Is Sylvia Geersen wel vrijgezel?

In dezelfde reeks van Instagram stories van Yvonne Coldeweijer, staat nog iets interessants: Sylvia Geersen blijkt een vriend te hebben! Dat is wel heel gek voor een ‘bachelorette’. De man om wie het gaat? Restauranteigenaar Mit Koedam. Sylvia wordt regelmatig gespot in zijn restaurant en daarnaast is ze erg intensief bezig met het liken van de foto’s van Mik op zijn Instagram. Is dit dan misschien de reden dat de vrijgezelle mannen van Nederland niet voor Sylvia in de rij staan?

Sylvia Geersen zit nog vast aan haar ex-man

Naast de vraag of Sylvia Geersen wel vrijgezel is of niet, heerst ook het vraagstuk over haar ex-man Rogelio. Sylvia wil duidelijk van hem scheiden, maar Rogelio lijkt er niet aan toe te geven. Hij weigert de scheidingspapieren te tekenen én leeft in de illusie dat het stel nog bij elkaar is. Hij plaatst dan ook nog geregeld foto’s of video’s van hen twee op zijn eigen Instagram pagina en ook op zijn profielfoto is Sylvia nog te zien. De twee waren een kleine anderhalf jaar bij elkaar toen Sylvia alweer weg wilde bij Rogelio. Gelukkig heeft het model nooit haar huwelijk legaal gemaakt in Nederland. Ze is dus alleen getrouwd wanneer ze in Mexico is.

 

Sylvia Geersen in Holland’s Next Top Model

We kennen de Rotterdamse Sylvia origineel van haar deelname aan het allereerste seizoen van Holland’s Next Top Model in 2006. Ze wist het helemaal tot in de finale te schoppen, maar verloor de eerste plek aan Sanne Nijhof. Sylvia vond dit helemaal niet erg en zet, na haar deelname aan het programma, haar eigen modellen carrière voort. Het is voor Sylvia dan ook niks nieuws om de modellenwereld in te gaan. Vroeger, als kind, deed de prachtige vrouw namelijk ook al het een en ander voor de camera.
Sylvia Geersen in de Verraders

Naast dat Sylvia Geersen bekend is geworden met het grote televisieprogramma Holland’s Next Top Model, heeft ze recentelijk ook meegedaan aan het seizoen van de Verraders. Daar ontstond al snel wat wrijving tussen Sylvia en haar mede kandidate Esmée. Rond de tafel breekt er een discussie los over hoe de deelnemers vinden dat Esmée aan het stoken is. Sylvia is niet op haar mondje gevallen en laat weten wat zíj ervan vindt: “Ik vind het geen fijn gevoel in de groep dat er verwarring wordt geschopt. Ik ben gefocust op een verrader zoeken en er is te veel verwarring door jou.”

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.

Prinses Eloise van Oranje is dolblij met metamorfose, maar zie jij het verschil? (beelden!)

Onze prinses Eloise van Oranje krijgt een gratis transformatie en is hier dolblij mee. Maar eigenlijk ziet niemand echt verschil... Jij wel?

Lynn Hermanussen en Gio Latooy kondigen zwangerschap aan (foto!)

Het beroemde koppel brengt groot nieuws op hun Instagram. Lynn is namelijk zwanger!