Video: Monica Geuze stiekem gefilmd in diep uitgesneden jurk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Monica Geuze weet hoe ze moet opvallen met haar geweldige foto’s, looks en outfits. Ze viel deze keer zelfs zo erg op dat ze stiekem werd gefilmd! 

Monica Geuze glinstert op stiekeme video

Influencer Monica Geuze is ook presentatrice voor televisie. Ze was daarom aanwezig bij het Gouden Televizier-Ring Gala. Op dit gala komen verschillende, prachtige bekende Nederlanders, in geweldige outfits af. Emma Wortelboer had al twee flinke eyecatchers aan jurken tijdens het gala. Nu staat ook Monica in de spotlights. Of nou ja…

Monica glinstert in het licht van spannend gala

De knappe influencer is bijna een spotlight. Met haar enorm glinsterende jurk vangt ze de focus van elke camera in het gebouw. Ze plaatste zelf al een aantal video’s en foto’s in haar Instagram verhaal en geeft credits aan Tommy Driessen. Tommy is één van de celebrity stylistes die voor de BN’ers prachtige outfits bij elkaar mocht zoeken en maken. Zo heeft hij dus ook de geweldige jurk van Monica Geuze uitgekozen. In de onderstaande video zit Monica nietsvermoedend voor zich uit te kijken tot ze wordt geroepen. Ze kijkt om en tot schrik van de kijkers is de jurk wel héél laag uitgesneden. Zodra de presentatrice voorover buigt, wordt die lage uitsnede nog verder geaccentueerd door haar boezem. De jurk is prachtig, maar kan dit wel door de beugel voor een gala?

Monica Geuze gaat graag zonder topje het strand op

In de podcast van Monica en Kaj, Geuze & Gorgels hebben de twee beste vrienden het over van alles en nog wat. Zo ook over dingen die er in hun leven gebeuren. Kaj en zijn vriendin wonen in Ibiza en Monica gaat daar wel eens op vakantie. Wat daar heel normaal is, is dat vrouwen zonder topje op het strand liggen. Helaas gebeurt dat steeds minder. Volgens Kaj komt het door al die viespeuken die er constant foto’s en video’s van proberen te maken. Vrouwen moeten zich natuurlijk wel veilig voelen om uit de kleren te gaan. Monica is een tijdje geleden weer in Ibiza geweest voor opnames van Temptation Island. Op een vrij moment zag ze de kans om lekker te genieten op het strand en trok ze haar topje uit.

Monica bruint haar kleine dames in de zon

Ze wilde haar twee dames ook even bruinen in de zon natuurlijk, alleen dat ging niet zonder problemen. Er bleek dus dat er foto’s van haar gemaakt werden door een wildvreemde man op het strand. Monica vertelt het verhaal in de podcast die ze heeft met Kaj. Ze ontdekte de man en heeft hem toen geconfronteerd. Het bleek dat hij samen met zijn vrouw op het strand lag en foto’s maakte van meerdere vrouwen die zonder topje over het strand heen liepen of lekker lagen te zonnen. Monica heeft de man ‘het leven zuur gemaakt’ vertelt ze zelf. Ze sluit haar verhaal af met: “Even geconfronteerd met zijn viezigheden.” Groot gelijk heeft Monica ook.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Monica Geuze (@monicageuze)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Britt Dekker maakt diepe indruk met extreem kort jurkje bij Oranjewinter

De stralende Britt Dekker weet wel hoe ze de ogen op haar gericht krijgt. Bij Oranjewinter zit ze aan tafel met een heerlijk kort jurkje...

Foto: Sophie Bouquet gooit benen omhoog in badkuip

De beeldschone Sophie Bouquet lijkt zich van haar stoute kant te laten zien wanneer ze haar benen de lucht in gooit in bad...

Foto: Vrouw van Daley Blind gaat in héél kort jurkje over straat in Qatar

De prachtige vrouw van Daley Blind zet alles op het spel wanneer ze in dit ontzettend korte jurkje de straten van Qatar onveilig maakt.