Foto: Moïse Trustfull laat zien wat ze onder haar badjas draagt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Influencer Moïse Trustfull trekt haar badjas uit om haar volgers te laten zien wat ze daaronder draagt.

Moïse Trustfull laat alles onder haar badjas zien

Het is voor echte influencers bijna onmogelijk om niet af en toe een foto in badkleding of ondergoed te plaatsen. Het zijn voor influencers zoals Moïse Trustfull nou eenmaal de meest gelikte foto’s en ze bereiken er het meest mee. Daarom besloot Moïse dit keer weer uit haar kleren te gaan voor een samenwerking. Het klinkt enigszins onvrijwillig, maar goed de brunette heeft er toch echt zelf voor gekozen. Gelukkig hoeft Moïse nergens bang voor te zijn, want ze ziet er geweldig uit in haar badkleding. Zo staat Moïse te poseren in een badkamer met een badjas die half nonchalant over haar heen valt. Daarbij promoot Moïse een fles van Dove om een zijdezacht huidje te krijgen, net als zijzelf. Maar wat natuurlijk echt opvalt aan de foto is Moïse haar prachtige figuur en badgoed. De brunette ziet er super goed uit in het groene topje en broekje die heel goed aansluiten. Bij de foto schrijft Moïse dat ze het toch altijd iets spannender vindt om een foto te plaatsen met weinig kleren. Gelukkig is ze naar eigen zeggen helemaal in de watten gelegd door het team van Dove. Bekijk de foto van Moïse waar ze veel laat zien hier.

Moïse Trustfull laat zichzelf volledig zien op tv

Naast het zijn van Influencer is Moïse druk bezig met haar carrière als presentatrice. Daarom is de brunette dolblij dat ze een grote nieuwe klus heeft binnengesleept voor Veronica. Zo gaat Moïse een nieuw programma presenteren dat zich in de sneeuw afspeelt. Het programma heet Bergafwaarts en Moïse gaat het presenteren samen met JayJay Boske. Het programma komt deze zomer online en Moïse noemt het een ‘ijskoude afglijrace”, dat belooft spannend te worden. Op de tweede foto staat Moïse samen met, waarschijnlijk, de deelnemers. Deze hebben allemaal erg weinig kleding aan in de sneeuw, terwijl Moïse staat gehuld in een dikke winteroutfit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MOÏSE TRUSTFULL (@moisetrustfull)

Lees ook: Foto: Moïse Trustfull deelt heerlijke kiekjes vanuit bad

Moïse Trustfull viert verjaardag met knappe moeder

Ondertussen mag de knappe Moïse Trustfull alweer achtentwintig kaarsjes uitblazen. De brunette is jarig en viert haar verjaardag met onderstaande foto. Hierop zijn Moïse en haar moeder Quinty Trustfull te zien. De moeder en dochter lijken ontzettend veel op elkaar, en hebben veel gemeen. Zo zijn ze natuurlijk beide presentatrice. Toch is het berichtje van Moïse voor haar verjaardag ook een beetje verdrietig. Zo is deze foto gemaakt tijdens de laatste aflevering van Koffietijd. Dit is altijd hét programma geweest van haar moeder, en Moïse zegt daar al sinds haar jeugd regelmatig te komen. Moïse zegt dat ze voor de gelegenheid iets heel leuks gaat doen met haar moeder.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MOÏSE TRUSTFULL (@moisetrustfull)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Jade Anna tuit haar lipjes voor verleidelijke foto

De prachtige Jade Anna heeft weer een foto geplaatst, waar de knappe influencer weer perfect op staat. Haar fans genieten weer flink.

Beschonken Red Bull-teambaas Christian Horner laat zich volledig gaan in volle kroeg

Het lijkt er sterk op dat dit feestje uit de hand is gelopen. Christian Horner was namelijk te veel van het feestje aan het genieten.

Foto: Zien we hier Prinses Alexia met haar achterzijde pronken in strak sportbroekje?

Het is je misschien wel opgevallen, maar er is mogelijk een hele opvallende foto gelekt van prinses Alexia!