Foto: Moïse Trustfull deelt heerlijke kiekjes vanuit bad

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Moïse Trustfull heeft een heerlijk momentje voor zichzelf in een bad vol schuim. Gelukkig deelt Moïse dit moment met haar volgers zodat iedereen mee kan genieten.

Moïse Trustfull geniet van zichzelf in bad

Waarschijnlijk had Moïse Trustfull zin om haar weekend even lekker goed in te wijden. De influencer deelt allerlei vrolijke kiekjes terwijl ze in bad zit. Bekijk de foto’s hier. Het ziet er erg gezellig uit in Moïse haar bad doordat er best veel schuim in zit. Toch staat het bad niet helemaal onder water, waardoor veel van Moïse te zien is tijdens haar baddersessie. Bij de fotosessie schrijft Moïse dat ze na heftige maanden van verhuizen eindelijk eens een chill momentje had. Zo zegt Moïse lekker te hebben getut, gegeten en vooral heel veel geslapen. Daarbij is het blijkbaar een guilty pleasure voor Moïse om lekker in bad te gaan. Zo zegt de influencer wel uren in bad te kunnen zitten. Het is bijzonder dat Moïse zich niet hartstikke verveeld terwijl ze uren in bad zit terwijl het water koud wordt. Of zal Moïse stiekem ook in slaap vallen in haar warme badje?

Dit flinke biertje lust Moïse Trustfull wel

Net als bijna heel Nederland is Moïse Trustfull lekker op wintersportvakantie geweest. De knappe influencer deelt allerlei jaloersmakende foto’s van haar tijd in de sneeuw. Zo ook op onderstaande fotoreeks waar Moïse is te zien onderaan de bergen met haar jas uit. Er lijkt niet veel sneeuw te liggen op de plek waar Moïse zit, dus waarschijnlijk is ze lekker van het zonnetje aan het genieten. Wat ook opvalt aan de foto’s in het feit dat Moïse een flink biertje én een warme chocolade voor zich heeft. Moïse poseert trots met het grote biertje maar schrijft als bijschrift dat het gaat om een radler 0,0. Geen alcohol voor Moïse dus. Daarbij draagt Moïse een roze trui met haar skipak er bovenaan. Deze heeft een spannende touch doordat er een tijgerprintje op is te zien.

Moïse Trustfull straalt in het roze

Het lijkt erop dat Moïse Trustfull haar nieuwe favoriete kleur heeft ontdekt. Waar sommige mensen misschien heel erg houden van neutrale kleuren of zwart, is dat bij Moïse het tegenovergestelde. De influencer plaatst namelijk een fotoreeks waarop ze een felroze trui draagt samen met nog fellere roze fluffy schoenen. Moïse lijkt helemaal verliefd te zijn op de kleur en straalt van alle kanten op de foto’s. De schoenen zijn wel een beetje heftig doordat ze neon roze zijn met een soort fluffy vacht. De schoenen zijn van het designer merk Moschino, dus waarschijnlijk heeft Moïse er ook nog een flinke prijs voor neergelegd.

Lees ook: Video: Moïse Trustfull verliest topje tijdens frisse duik

Het succesvolle restaurant van Moïse Trustfull

Het is niemand ontgaan dat Moïse Trustfull vorig jaar samen met Carola Kirschbaum en Britt Scholte een eigen restaurant heeft geopend. De drie dames staken de handen in elkaar om een hip restaurant in Amsterdam neer te zetten. Uiteindelijk ontstond daar het restaurant Poppy’s. Moïse vertelt in een emotioneel bericht dat ze ontzettend trots is op het team en dat ze op een dinsdag helemaal vol zaten. Ook staat de agenda vol reserveringen voor de komende tijd, waar de drie meiden natuurlijk super trots op zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wielrenster Puck Moonen lift haar dekentje omhoog en onthult bedpartner (Foto!)

Puck Moonen deelt een opmerkelijke video op haar Instagrampagina. Ze doet haar deken omhoog en laat haar onderkant helemaal zien. Ook haar bedpartner komt hierbij goed in beeld!

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!