Foto: Model Vivian Hoorn wandelt in nauwelijks aanwezige badkleding over strand

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fans van Vivian Hoorn zijn door het dolle, want dit is wellicht nog wel haar pittigste plaatje tot nu toe!

Als model en influencer verdient Vivian Hoorn natuurlijk haar brood met haar heerlijke figuur. Logisch dan dat ze die tentoonstelt, toch? Nou, ondanks dat we dagelijks lopen te smullen van haar spectaculaire Instagram-plaatjes deed dit recente kiekje haar fans nog flink opkijken. In zo weinig kleding hebben we haar nog nooit gezien! Vivian verwent haar fans namelijk met een niets verhullend zwemsetje. En in de pikante fotoshoot laat ze daarbij nog minder aan de verbeelding over…

Vivian Hoorn pronkt met gebruind figuur in piepklein zwemsetje

Op zonvakantie is het logisch dat Vivian Hoorn onthullende setjes aantrekt. Je moet wat afkoelen, toch? Al neemt ze het met dit piepkleine outfitje wel heel serieus. Vivian pronkt namelijk met haar spectaculaire figuur in een intieme zwembadfoto. Niet alleen verwent ze haar fans daar met een werkelijk piepklein zwemsetje, de pose laat zowaar nog minder aan de verbeelding over! En met zo’n minuscuul setje zegt dat wat. Wij betwijfelen namelijk nog of we het broekje überhaupt nog als bedekkend mogen zien. Het piepkleine driehoekje weet Vivian namelijk echt maar nét wat fatsoenlijk te maken. En ook het topje heeft het zwaar. Vivians royale boezem barst namelijk bijna uit de kleine driehoekjes en ook het dunne stofje laat weinig aan de verbeelding over. En de pose is misschien nog wel het lekkerst. Het bloedhete model laat je namelijk zó bij haar topje naar binnen kijken!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VH. (@vivianhoorn)

Vivian Hoorn verwent fans met onthullende boezemfoto’s

Want ook in deze foto verhult Vivian Hoorn helemaal niets. De beeldschone brunette is wel vaker openhartig over haar lichaam, maar deze keer laat ze wel heel veel zien. Niet dat je ons hoort klagen. De plaatjes doen je namelijk spontaan watertanden! En zeker dit pikante zwemsetje doet Vivians spectaculaire lichaam eer aan. Alhoewel, wij zijn ook groot fan van dit recente kiekje. Vivian verleidt daarin namelijk moeiteloos haar volgers in een diep uitgesneden jurkje. Met duizelingwekkende inkijk bewijst Vivian opnieuw dat ze één van de knapste modellen van het moment is. En dan hebben we het nog geeneens over het loeistrakke stofje gehad! Het knellende jurkje laat oprecht niets aan de verbeelding over en daar kunnen we alleen maar enthousiast over zijn. Wie wil nou niet alles zien van zo’n overheerlijk figuur?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VH. (@vivianhoorn)

Vivian Hoorn laat volgers watertanden met knellend zwemsetje

En gelukkig lijkt Vivian Hoorn daar zelf ook over te denken. Zo verwende ze haar fans recent ook nog met een ander stel overheerlijke badfoto’s. En het pikante zwemsetje dat ze daar bij aantrok deed ook flink wat monden openvallen. En wij snappen het volkomen! Veel heter dan dit worden foto’s namelijk niet. Vivian schittert namelijk letterlijk en figuurlijk in een gouden zwemsetje waarbij haar fans echt alles laat zien! En daar kunnen wij echt geen genoeg van krijgen. Het strakke topje doet namelijk wonderen voor haar spectaculaire assets en ook het broekje geeft je vol zicht op haar ronde billen. Vivian zelf lijkt ook dondersgoed te weten wat ze met haar fans doet. Het beeldschone model lijkt namelijk te glunderen in het plaatje. En terecht ook. Als je er zo prachtig uitziet mag je ook trots zijn!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VH. (@vivianhoorn)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?