Foto: Model Lieke van der Hoorn schijnt dwars door topje heen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het knappe model Lieke van der Hoorn is wel wat gewend als het om verleidelijke outfits gaat. Maar nu draagt ze een topje waar je dwars doorheen kan kijken. 

Lieke van der Hoorn ziet er wel heel spannend uit

Natuurlijk heb je Lieke van der Hoorn wel vaker in een verleidelijk pakje gezien, maar een topje als die ze nu draagt is wel heel erg spannend. Lieke heeft namelijk ervoor gekozen om een beetje een doorschijnend topje te dragen met niks eronder aan. En dat zorgt er natuurlijk voor dat de hele wereld net iets meer te zien krijgt van Lieke dan eigenlijk de bedoeling is. Zo weet Lieke al haar volgers wel heel erg te vermaken. Maar of dat nu echt helemaal zo bedoeld was is maar te vraag. Wel voelt Lieke zich zonder iets onder haar shirt veel vrijer.

Lees ook: Foto: Lieke van der Hoorn is mooier dan ooit in piepklein jurkje

Lieke van der Hoorn krijgt het heet

Het is ook niet zo gek dat Lieke zo min mogelijk kleding wilt dragen, want ze bevindt zich in een land dat al warm genoeg is. Lieke zit op dit moment namelijk in Spanje en daar lopen de temperaturen wel eens op. Minder kleding is dan vaak een goed idee. Zo kan je makkelijker afkoelen. En aangezien Lieke toch echt haar modieuze vestje mee wilde hebben, al dan niet vastgeknoopt om haar bovenlijf, moest er iets anders uit om het niet te warm te krijgen. En eerlijk is eerlijk, het levert een ongelooflijk verleidelijke foto op. Dus je hoort niemand echt klagen over de keuze van Lieke om er op deze manier bij te lopen.
Lieke van der Hoorn is een echte travel junkie

Ze zit misschien nu in Barcelona, maar onlangs zat Lieke nog voor een dagje in Londen. En daarvoor was ze in Milaan te vinden. Als er iets is wat Lieke graag doet, dan is het wel reizen. Dat merk je wel als je door haar foto’s heen scrolt. Er is natuurlijk niks mis met een beetje reizen, maar Lieke lijkt bijna elke week wel zich in een ander land te begeven. Ze zit vaker in een vliegtuig, dan dat ze op de grond zit. Maar daardoor mag Lieke natuurlijk wel een hoop mooie plekken zien. En op al die mooie plekken neemt Lieke natuurlijk ontzettend mooie foto’s van zichzelf.

volgers Lieke van der Hoorn verwent met mooie foto’s

Het knappe model weet haar volgers wel vaak te verwennen met de mooie foto’s die ze voor hen maakt. Overal ter wereld weet de knappe blondine wel even snel een plaatje van zichzelf te schieten die ze vervolgens online zet. Zo laat ze haar volgers niet alleen maar meegenieten van alle avonturen die ze beleefd, maar ze weet hen zo ook goed te entertainen met alle spannende kiekjes die ze plaatst. Zo houdt Lieke van der Hoorn ook tijdens haar reisjes iedereen tevreden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!