Foto: Miljuschka Witzenhausen laat haar ‘vriendinnen’ bijna uit haar badjas vallen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Miljuschka Witzenhausen heeft weer eens een bijzonder charmante video van zichzelf gedeeld. Haar ‘dames’ vallen bijna uit de badjas.

De prachtige vormen van Miljuschka Witzenhausen kunnen niet verborgen blijven

Miljuschka Witzenhausen is de koningin van de spannende video’s. Als je naar het Instagram kanaal gaat van Miljuschka, dan wordt je al overladen met foto’s en filmpjes van de knappe brunette in de meest charmante outfits, meestal bestaande uit badkleding of onderkleding. De aantrekkelijke chef weet met haar video’s haar volgers in ieder geval erg tevreden te houden. Daar stopt ze voorlopig niet mee als je deze video zo bekijkt. Miljuschka heeft een badjas aan waar haar grote ‘vriendinnen’ bijna uitvallen. En dat kan natuurlijk niet helemaal de bedoeling zijn. Het ziet er wel erg spannend uit. Eén ding is zeker: de prachtige vormen van Miljuschka kunnen niet verborgen blijven.

Lees ook: Miljuschka Witzenhausen wordt keihard uitgescholden om deze foto van haar lijf

Miljuschka is erg fan van het verleiden

De knappe brunette heeft een nieuwe bh gekocht en dat mag de hele wereld weten. Ze is zelf namelijk razend enthousiast over het kledingstuk. “Een heerlijk setje” noemt ze het zelf. En daar kunnen we Miljuschka alleen maar gelijk in geven. Haar kimono valt er spannend overheen, waardoor ze nog een klein beetje haar beeldschone kan bedekken. Maar niet voor lang, want in de video verleidt Miljuschka je door haar kimono open te doen en je mooi uitzicht te geven op haar nieuwe kledingstuk. De bh is echt wel een nieuwe favoriet van Miljuschka, dus die zal je nog wel vaker op foto’s voorbij zien komen.

Miljuschka laat bh nog eventjes van dichtbij zien

De knappe Miljuschka Witzenhausen laat nog eventjes haar nieuwe favoriete kledingstuk van dichtbij zien. En dan merk je pas hoe leuk het stukje stof eigenlijk is. Al staat het natuurlijk beter op het van Miljuschka dan zo los op het bed. Maar Miljuschka wil graag even haar nieuwe aanwinst van alle kanten laten zien, dus vandaar. Zelf is de brunette enorm enthousiast over haar aankoop. Je mag dus verwachten dat ze de bh gaat combineren met andere verleidelijke setjes kleding. Hopelijk leidt dat tot nog veel meer spannende foto’s van de knappe dame.

Miljuschka Witzenhausen is niet bang voor een beetje kritiek

De aantrekkelijke brunette is niet bang voor een beetje kritiek in haar leven. Dat kan ook haast niet anders, als je continu dit soort spannende pakjes draagt. Er zijn een hoop vrouwen die niet zoals Miljuschka op de foto durven gaan. Maar Miljuschka heeft er, zeer terecht, schijt aan en maakt de foto’s die ze wil maken. De knappe brunette vindt, net als een hele hoop andere mensen, dat ze er geweldig uit ziet. En dat moet natuurlijk gedeeld worden met de wereld. En natuurlijk krijgt ook Miljuschka opmerkingen die ze niet fijn vindt op haar spannende foto’s. Maar dan kiest ze ervoor om die lekker te negeren en zich te focussen op het positieve. En groot gelijk heeft ze, want haar foto’s zijn allemaal prachtig.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!